Julebord Bergen – underholdning og pakker

Våre ølsmakinger er underholdende og full av gode historier. De passer ypperlig som oppvarming til julebordet. Vi leverer også pakker med bord på restaurant.


Enten dere planlegger en helaften med restaurant eller kun en sammenkomst i egen kantine eller andre private lokaler, har Ølakademiet gode alternativer til underholdning.

Hør om de underfundige skikkene som juleblot, ofring og Gulatinglovens nådeløse bestemmelser – mens du på hyggelig og humoristisk vis blir guidet gjennom et utvalg av årets juleøl.

Velkommen til Ølakademiet!

Hos oss

I samarbeidspartners lokale

Smaking/kurs med oss i sin helhet, kan kombineres med restaurant etter eget valg …

På restaurant

Smaking og restaurant

Smaking med oss etterfulgt av middag hos en av våre partner-restauranter …

Hos dere

Julebord i egne lokaler

Smaking i deres kantine eller hjemme. Perfekt start på kvelden med den private følelsen …

Litt mer informasjon for deg som skal arrangere julebord i Bergen:

Les mer

Hos oss/partner

Her menes at ølsmakingen/aktiviteten foregår i sin helhet i vår partners trivelige lokale. Dette er oftest Biskopen et lite steinkast fra Bergen sentrum, men ved kapasitetsproblemer kan andre alternativer brukes.

På restaurant

Bestiller du en aktivitet gjennom oss kan vi være behjelpelig med å reservere bord på en av våre partner restauranter for bespisning. Smakingen/aktiviteten skjer i forkant av maten, og i vår partners lokaler. Merk at dette ikke er samme som restauranten.

Hos dere

Velger dere å holde julebord i egen kantine eller hjemme hos noen – kan vi gjennomføre en smaking/aktivitet hos dere. Vi besørger behovsliste og forslag til øl som skal smakes på om dette er ønskelig. Dere gjør innkjøpene og styrer således kostnadene selv.