Øl og Matkurs (Bergen)

Vurdert 5.00 av 5 basert på 3 kundevurderinger
(3 omtaler)

kr 1.295,00

Beskrivelse

Lær triksene, eksperimenter hjemme!

Varighet: 2½ timer.
Pris: 1.295,-/person.
Betaling: Ved oppmøte.
Gavekort: Ja. Fyll inn kode ved påmelding. Medbring gavekortet.
Kurssted: Marg & Bein, Fosswinckels gate 18, 5007 Bergen.


Øl  og mat i kombinasjon er nytt og spennende for de fleste – hvilke regler og kombinasjoner er riktige? Ølakademiet lærer bort kunsten øl og mat igjennom en sesongbasert meny, der valgene for de gode smakskombinasjonene forklares. Øl inngår i og til måltidet. Her får du lære grunnprinsippene for hvordan man skal bruke øl i og til mat, samt som krydder og smaksforsterker.

Opplevelsen vil garantert gi grobunn for eksperimentering med øl på kjøkkenet hjemme. Man får også de gode historiene om norske øl-, mat- og drikketradisjoner og tipsene til hvordan man kan arrangere den perfekte ølmiddag hjemme.

Vi slår et slag for øl til mat, velkommen til bords!

Sesongbasert meny satt sammen av kokkene på Marg & Bein.

Del med dine venner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Datoer og påmelding

Datoer og påmelding:

Her finner du oppsatte datoer. For å melde på klikker du på den aktuelle datoen og fyller ut skjemaet. Gjenta påmeldingen for hver deltaker. Betaling skjer ved oppmøte eller ved bruk av gavekort. Gavekortet skal i tillegg medbringes på kurset – enten som utskrift eller digitalt.

Ved å melde deg på bekrefter du å ha lest og godtar våre vilkår.


Del med dine venner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Grupper

Informasjon for grupper

Kursene om øl og mat er en fin setting hvor å lære er en naturlig del. Disse kursene utgjør et godt måltid, og er i så måte et godt alternativ til en tradisjonell kveld på en vanlig restaurant.

La arrangementet bli et hyggelig lag, med faglige og sosiale opplevelser. En flott aktivitet til teambygging, kick off eller når noen skal belønnes, oppmuntres eller feires.

Vi har selvfølgelig gode, alkoholfrie alternativer til de i gruppen som ønsker det. Vi kan også tilby arrangementet på engelsk.

Priser, øl og matkurs for grupper:
3 retter, varighet 2 timer: kr. 1.095,-/pers
5 retter, varighet 2½ timer: kr 1.295,-/pers

Pris, matlaging – øl og mat (Oslo):
Varighet 4½ timer: kr 1.495,-/pers*
*Drikke kommer i tillegg

NB! Minimumsantall for disse kursene er 15.

Send en henvendelse her
Del med dine venner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kart

Slik finner du fram

Kurssted: Marg & Bein, Fosswinckels gate 18, 5007 BergenNotice: Undefined property: stdClass::$gdpr in /home/olakajiz/public_html/wp-content/plugins/wd-google-maps/frontend/views/GMWDViewFrontendMap.php on line 27
Del med dine venner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

3 omtaler for Øl og Matkurs (Bergen)

 1. Vurdert 5 av 5

  Øydis Vaage

  Øl og matkurs hos Marg og Bein sammen med min mann. Lærerikt og hyggelig. Dyktig kursleder med stor kunnskap. Nydelig mat og hyggelig servering. Anbefales!!!

 2. Vurdert 5 av 5

  Christina Tvedt

  Deltok på øl og matkurs med min samboer. Vi hadde en helt nydelig opplevelse og var veldig overrasket over hvor stor kunnskap kursleder hadde om forskjellige øl arter og historien bak øl. Svarte på alle spørsmål som ble stilt uten problemer. Anbefaler dette på det varmeste. Var selvfølgelig nydelig mat som ble servert på Marg og Bein og ølet som var valgt til var en fin sammensetting.

 3. Vurdert 5 av 5

  John Fredagsvik

  Veldig gode matretter, godt utvalg øl ble servert og mye av ølet passet veldig bra til maten. Veldig dyktig guide med et godt vokabular på både engelsk og norsk. Trodde jeg kunne mye om øl, men lærte mye mer den kvelden. Hyggelig setting.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KursholderGavekort

Kurset er også tilgjengelig som gavekort, en populær opplevelsesgave til den som liker øl! Ønsker du å overlevere gaven selv, la feltene under stå tomme. Da sender vi kun gavekortet til din e-post, som du oppgir i kassen sammen med annen kundeinformasjon.


Gratis tilleggstjeneste: Vi kan sende gavekort til mottaker for deg! Fyll ut feltene, så sender vi ut e-post om formiddagen på valgt dato, men velg aldri samme dato som kjøp foretas.

På lager