Øl og sjokolade (Trondheim)

Når sjokolade smelter sammen med riktig øl, oppstår en magi av smaker. I sjokolade finnes serotonin som gjør oss glade, og sammen med øl blir det hele salig

  • Pris: 850,-
  • Varighet: 90 minutter
  • Aldersgrense: 18 år
  • Kan arrangeres for grupper. Ta kontakt.
  • Kurssted: Den Gode Nabo, Øvre Bakklandet 66, 7016 Trondheim

Det er lett å tenke at du gjør noe ulovlig om du spiser sjokolade til øl. Det gjør du også på en måte hvis du velger et øl som er mindre søtt enn sjokoladen. Da blir det hele en bitter og metallisk opplevelse.

På dette kurset kan du lære hvordan du får himmelske kombinasjoner.

Sjokoladebit for sjokoladebit og øl for øl, forteller kursholderen hvorfor dette går så godt sammen. Hva du må tenke på selv når du skal overraske venner med din ekspertise. For øl og sjokolade kan smake så godt sammen at du føler at du har syndet.

Ølakademiet sine kurs om øl til mat er uformelle og folkelige. Med fokus på god stemning og humor er det en hyggelig opplevelse du husker lenge. Man møter andre kursdeltakere med interesse for øl og mat, og går derfra med litt mer kunnskap.

Våre kursholdere er lidenskapelig opptatt av øl til mat. Mange av dem jobber med det til daglig, og nær sakt alle har en ølsommelier-utdannelse.

Vi brenner for å gi deg en god øl-og mat opplevelse.


how to add a google map to a website

Påmelding til kurs/smakinger er bindende. Ved påmelding godtar du våre betingelser.  

Neste kurs

F O R H Å N D S V I S N I N G

Gavekort til øl og sjokolade (Trondheim)

Denne spennende opplevelsen finnes også som gavekort, en ypperlig gave til den som har alt. En hyggelig opplevelse støver ikke ned i en skuff, den er kortreist og du støtter opp om lokale aktører.

Øl og sjokolade – alternativer

Øl og sjokolade – andre byer