Ølsmaking med 3-retters middag

kr 995,00

På lager

Varenummer: OSL112 Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

Ølsmaking hos Ølakademiet etterfulgt av middag hos Den Glade Gris i Oslo. Når du skal unne deg det lille ekstra! Eller en utmerket gave levert på sekunder!

1

Informasjon
Skal du kjøpe gavekort gjør du dette enkelt nedenfor. Har du gavekort eller ønsker å melde deg på kurs? Gå videre til steg 2.

3

Betaling
Meld deg på valgt kurs via steg 2. Betaling skjer ved oppmøte. Har du gavekort skal dette medbringes og fremvises.

Informasjon om eventet

  • Varighet 90 min. + middag.
  • Pris kr. 995,-/person.
  • Aldersgrense 18 år.
  • Kurssted: Ølakademiet AS, Thorvald Meyers gate 71A, 0552 Oslo.
  • Inngang Nordre gate.
  • Grupper: Ikke tilgjengelig som eget arrangement for grupper.

Vi har gjort det enkelt for den som ønsker en helaften i Oslo. Først opplever man en ølsmaking, før ferden går til reservert bord og 3-retters middag på restauranten Den Glade Gris.

Hos Ølakademiet møtes sanser og kunnskap. Her lærer du å smake og beskrive ølet med både øyne, nese og munn. Du får de gode historiene og lærer hvor smakene i ølet kommer fra. Hva er øl, hvordan lages det og finnes det øl laget uten gjær, eller med tilsatt frukt og bær? Vi gir deg svarene og viser deg hvordan du skal skjenke og servere øl. Tips om hvilke ølstiler som passer best til mat hører også med. Smakingene er lærerike og underholdende.

Deltakerne blir møtt av en ølsommelier som er kunnskapsrik, morsom og engasjert – det gir en helhetlig, god og sosial opplevelse.


I etterkant av smakingen nytes en 3-retters middag på Den Glade Gris, som ligger ca. 20 minutters hyggelig gåtur fra Grünerløkka, eller om man vil reise kollektivt; med trikk 11 fra dør til dør.

Meny*

Forrett
Lettrøkt hval fra Norskehavet

– servert med tyttebær- krem, rød løk, ruccola og flatbrød.

Hovedrett
Langgrillet svineknoke

– (grillet i minst 5 timer) med husets potetmos og rustikke grønnsaker og husets sennepssaus.

eller

Langstekt nakke av gris

– serveres med Vestfoldpoteter, sesongens grønnsaker og kremet cidersaus.

Dessert
Sjokolademousse

Deres bord står klart fra kl. 20:00. Drikkepakke kommer i tillegg. Det er også mulig å oppgradere meny om ønskelig. *Den oppgitte menyen er den som gjelder per dagens dato, og kan endres uten forvarsel.


Om Den Glade Gris

Den Glade Gris er en gastropub med personlig atmosfære. Her legges til rette for en uformell kveld med råvarer og norsk mat og øl i fokus, presentert på en ærlig og rustikk måte.

Den Glade Gris spesialiserer seg på retter laget av svin, og husets spesialitet er langrillet svineknoke! Maten tilberedes etter slowcooking-metoden og kokkene bruker fere dager på å marinere og langtidssteke maten, som igjen betyr smak, og kjøtt som er utrolig mørt.

Den Glade Gris er en favoritt blant Tripadvisor sine brukere. Velkommen til en annerledes matopplevelse midt i Oslo!

Datoer og påmelding

Datoer og påmelding:

Her finner du oppsatte datoer for individuelle gjester. For å melde på klikker du på den aktuelle datoen og fyller ut skjemaet. Gjenta påmeldingen for hver deltaker. Betaling skjer ved oppmøte eller ved bruk av gavekort. Gavekortet skal i tillegg medbringes på kurset – enten som utskrift eller digitalt.

Ved å melde deg på bekrefter du å ha lest og godtatt våre vilkår.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Ølsmaking med 3-retters middag”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi kan levere gavekortet for degGratis leveringstjeneste

Ønsker du gavekortet levert kun til egen e-post, la feltene under stå tomme.

Vi kan levere gavekortet direkte til mottaker for deg! Fyll ut navn og e-post til den som skal ha gavekortet, skriv en personlig hilsen og velg dato for utsendelse. Da sender vi gavekortet på e-post til jubilanten om formiddagen på valgt dato!

På lager

Navnet på den som skal motta e-posten med gavekortet (jubilanten).
Fyll ut mottakers e-post. Skal du overlevere selv, la alle felt stå tomme!
Skriv inn en personlig hilsen som legges inn i selve i e-posten til mottaker.
Velg hvilken dato du ønsker e-posten sendt til jubilanten.