5 retters middag – øl og mat kurs

På Nedre Foss Gård, en ærverdig restaurant i Oslo, inviterer vi til gjestebud med underholdende historier og læring. Annerledes og morsomt når du vil ut å spise.

  • Varighet: 3,5 timer
  • Aldersgrense: 18 år
  • Kurssted: Nedre Foss Gård, Nordre gate 2, 0551 Oslo

Lær øl og mat med ølsommelier på Nedre Foss Gård

Gjennom en 5-retters meny blir du guidet gjennom måltidet og lærer om tema øl og mat. Vi lover gode smakskombinasjoner og en sosial opplevelse, når vi inviterer til bords på Nedre Foss Gård.

På denne kvelden lærer du å matche riktig øl til mat. Vår ølsommelier gir deg svarene på hvorfor kombinasjonene treffer, og hvilke enkle regler du skal bruke.  

Du får også tipsene til hvordan du kan bruke øl som ingrediens i matlagingen. Opplevelsen vil garantert gi deg motivasjon til å eksperimentere på kjøkkenet hjemme!

Det blir hyggelig og sosialt, og opplevelsen passer for den som er glad i god mat og drikke!

Velkommen til bords!

Om Nedre Foss og gjestebud

Vis kart

Allergier må meldes i fra på forhånd, da det er fastsatt meny. Disse meldes til post@ol-akademiet.no senest en uke i forkant av arrangementet.

NB! Påmelding til 5-retters middag/øl- og matkurs er bindende og kurset forhåndsbetales ved kjøp av gavekort. Gavekort kjøper du her!

Det er ingen angrefrist på dette kurset, heller ikke ved sykdom. Ved påmelding godtar du våre betingelser.  

Neste kurs

F O R H Å N D S V I S N I N G

Gavekort 5 retters middag – øl og mat kurs

Denne spennende opplevelsen finnes også som gavekort, en ypperlig gave til den som har alt. En hyggelig opplevelse støver ikke ned i en skuff, den er kortreist og du støtter opp om lokale aktører.

Øl og mat kurs – alternativer