Ansatte

Kim Daniel Bergersen
Kursholder

Kim Daniel er svært øl-interessert og har stor lidenskap for det han jobber med. I 2012 beviste han sin kunnskap og fikk tittelen “Pilsner Urquell International Master Bartender” i konkurranse med ølkelnerere fra hele verden.

Tomas Chachlauskas
Kursholder

Tomas er en statsvitenskapstudent med stor interesse for øl og ølbrygging. Elsker søte og kraftige maltøl med fet ost til. Mine smakinger har fokus på å vise frem til folk flest hva som finnes av smak og behag uti ølverdenen.

Inga Greve
Kursholder

Inga er utdannet ølsomelier og diplombrygger fra Bryggerihøyskolen i København. Hun har mange års erfaring hos oss i Ølakademiet og jobber til daglig som brygger. Hun er lidenskapelig hjemmebrygger og drømmer om et eget bryggeri.

Håkon Olaves Hansen
Kursholder

Håkon jobber med salg og HMS, i tillegg til å være en reiseglad kursholder. Med en glødende interesse for øl og hjemmebrygging reiser han gjerne over hele landet for å holde smakinger og kurs.

Frode Henriksen
Webansvarlig

Frode har ansvar publisering på nettside, grafisk design, webutvikling og nye tekniske løsninger. I tillegg holder han rede på, og distribuerer nødvendig materiell til rett mottaker.

FacebookLinkedIn
Luis Herreros
Bookingansvarlig og kursholder

Luis er den du møter på telefon eller mail og er behjelpelig med å finne det riktige kurset for deg. I tillegg til å koordinere kurs rundt om i Norge, er han ølguide selv, kokk og brygger. En skikkelig potet med andre ord.

Bjarte Lie
Brygger og kursholder

Bjarte er en av Ølakademiets grunnleggere og har lang fartstid som kursholder, over 14 år. Han er vår lidenskapelige brygger utdannet diplombrygger fra Bryggerihøyskolen i København.

Bjørn Erik Løken
Kursholder

Bjørn Erik har jobbet som ølguide for oss siden 2011. Utover en sunn interesse for øl, brygging og ølhistorie, har han utdannelse innenfor samfunnsvitenskap, og han jobber til daglig for AFS Norge.

Marius Løbø Fimland
Kursholder

Marius kjem frå Sunnfjord i trivselsfylket, og byrja grådig tidleg å ete mat så vel som å brygge øl. Oppvaksen med tradisjonsmat og handverkskultur, er Marius i overkant interessert i kulturhistoria bak øl og mat i Noreg, så vér varsam med kva du spør om – du kan brått fóre bålet med bensin.

Anne Moe
Kursholder

Anne er lidenskapelig opptatt av øl, og skriver endel om faget. Hun synes det er interessant og givende å skrive om det hun omtaler som “en spennende/stolt del av norsk kulturhistorie og identitet”.

Jørn Tore Persen
Kursholder og markedssjef

Jørn Tore er en av Ølakademiets grunnleggere og en av de med lengst fartstid som kurholder. Han er også vår salgs- og markedssjef, og den du kontakter hvis du ønsker store, spesialtilpassede arrangementer.

Rasmu Rikter-Svendsen
Kursholder

Rasmus er geologistudent med bakgrunn som servitør. Han synes de kjemiske og biologiske prosessene bak ølstilene er veldig interessant, og digger øl og mat. Ølinteressen er ung, men han hoppet ut i det med hodet først – og synes det er en utrolig spennende og givende interesse.

Øyvind Tveit
Kursholder

Øyvind er en arkitekt med stor ølinteresse. Han er utdannet øldommer og har brygget eget øl siden 2005. Interessen favner bredt og dypt, fra de store strøkene til de minste nøyanser.

Ronja Velten
Kursholder og daglig leder

Ronja er i tillegg til daglig leder også kursholder. Hun har lang fartstid med øl og mat og overrasker til stadighet med hjemmebrygget øl utenom det vanlige og herlige matretter med øl som ingrediens.

Rune Aasprong
Kursholder

Rune har bakgrunn som kokk og har lang erfaring innen hotell- og restaurantbransjen. Med erfaring som hjemmebrygger og ølblogger har han god kunnskap om ølbrygging og historikk. Lidenskapelig opptatt av historien til ølstiler og har en forkjærlighet for surøl og IPA.

Svein Amund Åstebøl Hansen
Kursholder

En reiseglad p.t lektorstudent i historie som trives best når jeg får stouter med vanilje- og sjokoladepreg eller surøl med litt fet ost til. Mine smakinger vil ha vekt på den gode historiefortellingen, og å holde en ujålete og folkelig tone.