Mimosa er perfekt for å løfte stemningen under påskefeiringen med sin sprudlende og fruktige smak! Prøv drinken med norsk sider.
Påsken står for tur og hvorfor ikke lage en god og forfriskende drink i påsken? Prøv en ny twist på drinken Mimosa med norsk sider! Et frisk innslag i solveggen, men også nydelig som aperitiff.
Se også: Påskecocktail – Churchill
Her får du en oppskriften, der sider er selvsagt ingrediens. Selvgjort er velgjort!
Påskecocktail – Mimosa
Ingredienser:
1 flaske norsk rose sider
Appelsinjuice
Triple Sec (appelsinlikør)
Ferske blåbær(valgfritt)
Fersk mynte til pynt (valgfritt)
Fremgangsmåte:
- Fyll en champagneglass 1/3 fullt med appelsinjuice.
- Tilsett en splash (ca. 1 ss) Triple Sec i glasset.
- Topp forsiktig opp med rose-sider.
- Rør forsiktig med en skje for å blande drinken.
- Pynt med ferske blåbær og en kvist fersk mynte for ekstra farge og aroma.
Kos deg og skål for en herlig påskehøytid!
Denne saken er laget ved hjelp av ChatGPT.