Ølhistorisk vandring (Oslo)

kr 750,00

Denne vandringen langs en av gamle Oslos industrielle hovedårer er også tilgjengelig som gavekort. En ideell gave til den som er øl- og historieinteressert.

Valgfri tilleggstjeneste:

Vi kan sende gavekort til jubilanten for deg! Fyll ut nedenfor, så sender vi ut e-post om formiddagen på valgt dato. Helt gratis!

NB! Ønsker du å overlevere gaven selv, la feltene stå tomme! Velg aldri dagens dato. Ønsker du levering samme dag, la dato stå tomt.

På lager

Beskrivelse

Ølhistorisk vandring – opplev ølhistorien langs Akerselva

Bli med på en vandring med fokus på ølhistorien, bryggerier og industrien rundt Akerselva, som har mange minner om Norges industrielle revolusjon.

De historiske vinklingene er knyttet opp til ingrediensene i ølet; malt, humle, gjær og vann. Underveis får du hører om arbeiderklassen og de norske øl- og drikketradisjonene. Det blir tid til både ølsmaking og to ølstopp for å forfriske ganen.

Turen starter i Nydalen og avsluttes i Ølakademiets ølkjeller på Grünerløkka.

Velkommen til en hyggelig vandring i ølets tegn!Nyttig informasjon

Varighet: 3 timer
Pris: 750,-/person
Betaling: Ved oppmøte
Gavekort: Ja. Fyll inn kode ved påmelding. Medbring gavekortet.
Oppmøte: Ved/utenfor Nydalsveien 30A, 0484 Oslo

Påmelding

Datoer og påmelding:

Her finner du oppsatte datoer. For å melde på klikker du på den aktuelle datoen og fyller ut skjemaet. Gjenta påmeldingen for hver deltaker. Betaling skjer ved oppmøte eller ved bruk av gavekort. Har du gavekort skal dette, i tillegg til og fylles ut ved påmelding, alltid medbringes til kurset – enten som utskrift eller digitalt. Flere av våre gavekort-typer krever scanning av kode ved oppmøte.

Kurset har normalt sett fast dag/tid:*

Tirsdager kl 18:00

*Avvik kan forekomme.

Ved å melde deg på bekrefter du å ha lest og godtar våre vilkår.


Grupper

Informasjon for grupper

Ølhistorisk Vandring og vår Craft Beer Tour er hyggelige turer hvor historie er en naturlig del. Arrangementene er både informativ og spennende – og inneholder også ølsmaking hvor man blir bedre kjent med øl.

Send en henvendelse her

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Ølhistorisk vandring (Oslo)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Preview
Close