Våre kurs om øl og mat


Øl i mat – øl til mat. Mulighetene er mange og smakene fantastiske!

Bli med når Ølakademiet viser vei til hvordan du kombinerer øl og mat:

  • Det klassiske kurset “Øl og matkurs” viser deg igjennom 4 retter kunsten å sette øl til mat, og du får gode tips om bruk av øl i mat.
  • Kurset “Ost og ølkurs” viser at øl er et vel så bra følge til ost som vin er, da tanniner og syrer i vin ofte tar over smaksbildet.
  • Det spenstige kurset “Øl og sjokolade” er herlig annerledes, og når man treffer med kombinasjonene av øl og sjokolade skjer det noe med humøret!
  • Mange mener at pils er best til burger, og det har de lov til, men på kurset “Øl og sliders” viser vi at tilbehøret åpner vei for nye, spennende komboer.

Har du gavekort som utløper før jul? Les mer ... Fjern