Grünerløkka Craft Beer Tour – utdrikningslag

kr 695,00

Øl- og whiskysmaking for utdrikningslag: En minnerik opplevelse for både den vordende brud/brudgom og resten av gruppen med fokus på god stemning og humor! Varighet 90 min.

Beskrivelse

Ølsafari/pub-til-pub vandring med guide. Lær om norsk øl og -historie. Vi besøker gode puber og et lokalt bryggeri.

I etterkant av en ølsmaking hos Llakademiet hvor dere opplever øl og gode ølhistorier, blir dere guidet til et lokalt bryggeri. Under turen får man høre om craft beer-revolusjonen, og inkludert i prisen er også et ølstopp på en lokal pub.

På bryggeriet treffer dere en brygger og får du oppleve et av Oslos håndverksbryggerier. Man får se brygghuset med alle gjæringstanker og får en gjennomgang av hvordan øl lages fra A til Å. Omvisning på bryggeriet og smaksprøver hører selvsagt med.

Aktiviteten passer de fleste utdrikningslag. Gjennom en uformell stemning kominert med humor, lærer dere om blant annet,

 • norsk ølhistorie
 • ølproduksjon
 • lokale bryggerienr
 • craft beer-revoulsjonen.

Kurssted: Ølakademiet.

Be om et uforpliktende tilbud

Andre alternativer: Øl og sliders | Øl og whiskysmaking | Ølsmaking 90 min

Betingelser

Følgende betingelser gjelder for utdrikningslag:

 1. Vi har dessverre ikke mulighet til å reservere tider før oversendt tilbud er akseptert.
 2. Betaling skal skje med kort, og i sin helhet senest 48 timer før arrangementet starter. Sikker betaling skjer via tilsendt link.
 3. Det utstedes ikke faktura uten nærmere avtale. Ved betaling med faktura er betalingsfrist 10 dager før arrangementet starter.
 4. Endelig antall deltakere skal innmeldes oss senest 24 timer før arrangementets betalingsfrist. Om dette ikke skjer vil man betale for minimum antall deltakere i opprinnelig tilbud.
 5. Deltakere utover innmeldt antall skal betales ved oppmøte.
 6. Ølakademiet har rett til å avvise personer som er synlig beruset ved oppmøte. Dette i henhold til Alkohollovens bestemmelser.
 7. Avviste personer har ikke rett til refusjon av kursavgift.