Øl og sjokolade – utdrikningslag Oslo

kr 750,00

Øl og sjokolade for utdrikningslag: En minnerik opplevelse for både den vordende brud/brudgom og resten av gruppen med fokus på god stemning og humor! Varighet 90 min.

Beskrivelse

Ølsmaking og sjokolade for utdrikningslag: En annerledes opplevelse for både den vordende brud/brudgom og resten av gruppen. Fokus på god stemning og humor!

Kombinasjoner for lykke – øl og sjokolade er en match made in heaven!

Ølakademiet inviterer til en annerledes og himmelsk smaksopplevelse når vi lærer gjesten å kombinere øl og sjokolade. Smak det søte, syrlige, kraftige og mørke sammen, når vi kombinerer øl og sjokolade.

Øl er også ofte tilstede som ingrediens i de hjemmelagede sjokoladebitene. Når kombinasjonene treffer, kjennes det som en smaksbombe i munnhulen, og et tilfreds smil er aldri langt unna. Det er derfor holder vi våre øl og sjokoladekurs!

Gjennom en uformell stemning kominert med humor, lærer dere om blant annet,

 • hva du skal tenke på når du velger øl til sjokolade
 • hvorfor kombinasjoner passer så godt sammen
 • litt om forskjellige øltyper
 • noe om hvordan du kan bruke øl i sjokolade selv.

Kurssted: Ølakademiet

Be om et uforpliktende tilbud

Andre alternativer: Øl og sliders | Ølsmaking 90 min | Øl og whisky

Betingelser

Følgende betingelser gjelder for utdrikningslag:

 1. Vi har dessverre ikke mulighet til å reservere tider før oversendt tilbud er akseptert.
 2. Betaling skal skje med kort, og i sin helhet senest 48 timer før arrangementet starter. Sikker betaling skjer via tilsendt link.
 3. Det utstedes ikke faktura uten nærmere avtale. Ved betaling med faktura er betalingsfrist 10 dager før arrangementet starter.
 4. Endelig antall deltakere skal innmeldes oss senest 24 timer før arrangementets betalingsfrist. Om dette ikke skjer vil man betale for minimum antall deltakere i opprinnelig tilbud.
 5. Deltakere utover innmeldt antall skal betales ved oppmøte.
 6. Ølakademiet har rett til å avvise personer som er synlig beruset ved oppmøte. Dette i henhold til Alkohollovens bestemmelser.
 7. Avviste personer har ikke rett til refusjon av kursavgift.