Publisert Legg igjen en kommentar

Sprudlende bobler til 17. mai – norsk sider

Sprudlende sider til 17-mai feiringen og frokosten.
Sprudlende sider til 17-mai feiringen og frokosten.
Velg norske bobler til feiringen av 17 mai Foto Trond A Lierhagen

17. mai skal sprudlende drikke nytes. Norsk sider er utmerket som drikk, men også et godt valg til 17.mai-frokosten.

Den store festdagen nærmer seg og det skal inviteres til frokost på nasjonaldagen. Tradisjonelt står både jordbær, oster, laks, reker, spekemat, roastbeef, eggerøre og potetsalat på bordet. Godt hjemmelaget brød gjør frokosten ekstra god. Hva skal vi feire dagen med og hva drikker vi til frokosten?

Vår anbefaling er å velge norske epler i glasset. Vi har valgt ut seks norske sidere som alle er sprudlende og musserende i stilen. De passer både feiringen og 17.mai-maten godt.

Stor 17. mai guide! Oppskrifter – mat og drikketips

Hardanger Sider Kvasshovden – Hardanger Saft og Siderfabrikk

En sprudlende, fruktig og god sider med god sødme i avslutningen, og som passer 17. mai-frokosten godt! Sideren finnes i salg på Vinmonopolet.

Futens Vrede – NeRø Frukt og Sider

Her får du en fruktig og musserende sider med gode smaker av bær og steinfrukt. Godt til feiringen! Sideren finnes i salg på Vinmonopolet.

Edel Rosèsider – Åkre Gård

En sprudlende sider med godt og naturlig preg av røde bær. Lavere alkoholstyrke, perfekt som drikk gjennom dagen! Sideren finnes i salg hos Meny.

Utsider – Steinset Gård

En sprudlende sider som dufter Champagne. Sideren har et vinøst og mineralsk preg og vil passe 17.mai-feiringen! Sideren finnes i salg hos Vinmonopolet.

Bestevenn – Hardangerbonden

I smaken er det grønne epler og stikkelsbær. Sideren er sprudlende, har balanse og er glimrende til feiringen! Sideren finnes i salg hos Vinmonopolet.

Knedrepar – Sandalen Gård

En klassisk sider med mye bobler og gode smaker av rabarbra, syrlige epler og pære. Kjempe godt til feiringen! Sideren finnes i salg hos Vinmonopolet.

Hurra og gratulerer med dagen!

Gi en smaksrik gave til verten på 17. mai!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *