Publisert 3 kommentarer

Mat- & ølfestivaler – Festivaloversikt 2024

Vi gir deg den store festivaloversikten for mat og drikke 2024

Nytt år betyr festivaltid. Vi gir deg oversikten over de norske mat- og drikkefestivalene i 2024. Vårt fokus er festivalene med de gode smakene fra øl, whisky, akevitt og sider.

Vår festivaloversikt viser at det også i år blir mange festivaler, med både små og store arrangementer over hele landet. Flere nye kommer til og er et godt supplement, til de mange allerede godt etablerte mat- og drikkefestivalene.

Ildsjeler rundt i landet gleder seg til å ta imot festivalgjestene og åpner dørene til nye og spennende smaksopplevelser. Opplev alt det gode som tilbys, utvid dine horisonter og la smaksløkene pirres!

Norske mat- og ølfestivaler 2024 – Festivaloversikt

Det er mange mat og ølfestivaler verdt å besøke i 2024

Vi er heldige i Norge som har jevnt over høy kvalitet og god standard på ølet som brygges, og på mange av festivalene vil du møte bryggerne selv. Da vil du få muligheten til å høre deres lærdom og historier, samt nyte utvalgte øl som du kanskje ikke får smake andre steder.

Mange av matfestivalene har også et stort fokus på øl og er verdt å ta med i betraktning for de gode øl og matopplevelsene. Vi gir deg listen over noen av øl- og matfestivalene i Norge, her presentert etter dato.


Festivaler 2024 – Akevitt og whisky

Whisky og akevittfestivalene 2024 du bør få med deg

De norske dråpene blir det flere og flere av. På Vinmonopolet kan man i dag finne mange norske whiskyer og flere hundre forskjellige typer akevitt. I de senere år har Norge vært på fremmarsj i whiskyverden, med mange nye så vel som allerede godt etablerte produsenter.

I dag ser vi en spennende utvikling som absolutt er verdt å få med seg. Besøker du en akevitt- eller whiskyfestival, vil du garantert få med deg mange spennende nyheter. Nedenfor følger en liste over noen av årets akevitt- og whiskyfestivaler, presentert etter dato.


Festivaloversikt 2024 – Norsk sider

Besøk siderfestivalene og lær mer om norsk sider

I Norge produseres det håndverkssider i verdensklasse, og ikke alle er klar over at sider kan produseres med høy grad av finesse, kompleksitet og i mange ulike stilvariasjoner. Utvalget har eksplodert og det er absolutt verdt å smake på og erfare alt det spennende som i dag lages av norske epler. Nedenfor følger en liste over årets siderfestivaler, presentert etter dato.


Festivaler hvor dato ikke er annonsert

Vi ønsker deg en fin og smakfull festivaltid!


Det tas forbehold om feil/endringer i oversikten, og det anbefales å følge de aktuelle lenkene for å få mer informasjon om de ulike festivalene. Denne oversikten inkluderer ikke alle festivaler som er der ute, så vi anbefaler deg også å lete videre etter festivaler på egenhånd. Vi oppdaterer listen fortløpende.

Har vi glemt en festival som fortjener å nevnes? Tips oss gjerne i kommentarfeltet eller send oss en e-post!


Trenger du en gave? Gi en smaksrik gave!

3 kommentarer på “Mat- & ølfestivaler – Festivaloversikt 2024

  1. Hvorfor er ikke Sandvika ølfestival med i oversikten?

    1. Hei Gunnar, takk for innspill. Datoen for festivalen i Sandvika er ikke publisert. Vi oppdaterer straks vi har datoen. Mvh Ølakademiet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *