Ost og øl (Oslo)

På grunn av sine likhetstrekk passer ost og øl svært godt sammen. Lær kunsten å kombinere de hos oss, og briljer på ostekvelden fordi du vet akkurat hvorfor.

  • Pris: 875,-
  • Varighet: 90 minutter
  • Aldersgrense: 18 år
  • Kan arrangeres for grupper. Ta kontakt.
  • Kurssted: Ølakademiet, Thorvald Meyers gate 71, 0552 Oslo

Øl til ost er som fløte til jordbær

Er du glad i ost og øl? Da er denne opplevelsen perfekt for deg. Her lærer du om likhetstrekkene til ost og øl, mens du smaker utvalgte oster i kombinasjon med forskjellige øltyper. Hør hvilke typer øl som passer til hvilken ost, og hvorfor de passer så godt sammen.

Vi gir deg svarene når kombinasjonene treffer og lover deg gode tips til ostekvelden hjemme! Det blir også historiefortelling om både ost og øl, som begge er over 5000 år og som betyr mye for folk flest.

Vi lover fest i munnen – når kombinasjonene ost og øl treffer!

Velkommen til en smaksrik og gøy opplevelse!

Ølakademiet sine kurs om øl til mat er uformelle og folkelige. Med fokus på god stemning og humor er det en hyggelig opplevelse du lenge husker. Man møter andre kursdeltakere med interesse for øl og mat, og går derfra med mer kunnskap.

Våre kursholdere er lidenskapelig opptatt av øl til mat. Mange av dem jobber med det til daglig, og nær sakt alle har en ølsommelier-utdannelse.

Vi brenner for å gi deg en god opplevelse.


how to add a google map to a website

Påmelding til kurs/smakinger er bindende. Ved påmelding godtar du våre betingelser.  

Neste kurs

F O R H Å N D S V I S N I N G

Gavekort til ost og øl (Oslo)

Denne spennende opplevelsen finnes også som gavekort, en ypperlig gave til den som har alt. En hyggelig opplevelse støver ikke ned i en skuff, den er kortreist og du støtter opp om lokale aktører.

Ost og øl (Oslo) – alternativer

Ost og øl – andre byer