Digital ølsmaking

Digitalt event – like morsomt, bare tryggere

5
(1)
Digital ølsmaking
Digital smaking med Ølakademiet. Foto: Malene Økland

Savner du å gjøre noe sosialt med dine kollegaer? Selv om landet er nedstengt, trenger vi likevel å samles. Kan vi ikke møtes fysisk er det online opplevelser som gjelder.

Våg å tenke nytt og utenfor boksen. Kjør fredagspilsen digitalt! Opplev ypperlig underholdning gjennom en digital ølsmaking med Ølakademiet!

Covid-19 har satt bremsen på vår frihet og bevegelsesmønster og mange har ikke sett sine kollegaer på lang tid. I en sårbar og utfordrende tid, er det kanskje akkurat nå vi trenger å samles.

Norge har latt seg digitalisere på veldig kort tid og nå kan du legge ditt arrangement i trygge hender, det være seg event eller kickoff. Faglig og sosiale happeninger for teambygging, fredagspilsen, en kundekveld eller andre arrangementer hvor noen fortjener en påskjønnelse. Ølakademiet har med stor suksess hatt over 1000 firmagjester på digitale smakinger.

Hvordan arrangere firmafesten online?

Om arrangementskomiteen ikke allerede er på plass, er det fint å samle troppen nå. Start planleggingen og løft arrangementet ut i det digitale vindu.

Både Google Meets, Zoom og Teams m.fl. har de tekniske løsningene for å kjøre de fleste arrangementer. Det blir bare i et litt annet format, enn der vi normalt møtes. De fleste videokonferanse-verktøy har funksjoner hvor du kan kjøre konkurranser, polls og dele firmaet inn i små grupper, hvor de gode samtalene kan finne sted.

Bestill maten og god drikke med hjemlevering til hver ansatt, opplev underholdningen med Ølakademiet og le gjennom ruta med dine kollegaer.

Ølakademiet | En leverandør av faglige smakinger og humor

Ølakademiet har stemningsskapende aktiviteter, som skapt til underholdning på deres firmaarrangement. Alt i trygge rammer, mens man hygger seg med gode kollegaer i det digitale vindu.

På en digital smaking med Ølakademiet forenes sanser med kunnskap. Det formidles kultur, historie og fag på folkelig vis med glimt i øyet. Vi lover engasjement og gode drikkeopplevelser!

Bli med på øl- eller sidersmaking. Viste du at sider spenner fra de de fruktige, søte – eller tørre og musserende, til de skarpe og stille eller ville og syrlige? Om det heller er de fornøyelige dråper som gjelder, da skal man velge kombinasjonssmakingen øl og akevitt.

I en annerledes tid må vi våge å tenke nytt. Å samles sosialt på jobbene, styrker trivselen og fellesskapsfølelsen og det er i det digitale vindu arrangementet nå må skje!

Se digitale eventer –  og faglige smakinger med humor

Opplev noe sosialt sammen, alt er bedre enn ingen ting!


Hvor godt likte du dette?

Ranger det med stjerner!

Snittrangering: 5 / 5. Antall stemmer: 1

Ingen rangeringer ennå, bli den første!

Siden du likte dette ...

Følg oss for lignende saker!

Beklager at innlegget ikke falt i smak.

Hjelp oss å bli bedre ...

... hva kunne vi gjort annerledes?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *