Digital ølsmaking

Digitalt event – Online firmafest

5
(1)
Digital ølsmaking
Digital smaking med Ølakademiet. Foto: Malene Økland

Det siste året har vi møtt hverandre digitalt. Arrangementer og eventer via online streaming er kommet for å bli.

Mange vil nok fortsette i det digitale spor. Ikke bare grunnet pandemien og smittevernhensyn, men også fordi man har funnet nye, bedre og mer effektive veier å kommunisere på. Mange bedrifter er ikke lokalisert på et og samme sted. Da kan digital underholdning være en fin og sosial ramme å møtes rundt.

Velger man å lage en online firmafest, kan man legge det i trygge hender, det være seg event, kickoff eller julebordet. Faglig og sosiale happeninger for teambygging, fredagspilsen, en kundekveld eller andre arrangementer. Ølakademiet har hatt over 1000 gjester på sine digitale smakinger.

Hvordan arrangere firmafesten online?

Om arrangementskomiteen ikke allerede er på plass, er det fint å samle troppen nå. Start planleggingen og løft arrangementet ut i det digitale vindu.

Både Google Meets, Zoom og Teams m.fl. har de tekniske løsningene for å kjøre de fleste arrangementer. De fleste videokonferanse-verktøy har funksjoner hvor du kan kjøre konkurranser, polls og dele firmaet inn i små grupper. Her kan de gode samtalene finne sted.

Bestill maten og god drikke med hjemlevering til hver ansatt, opplev underholdningen med Ølakademiet og le gjennom ruta med dine kollegaer.

Ølakademiet | En leverandør av faglige smakinger og humor

Ølakademiet har stemningsskapende aktiviteter, som skapt til underholdning på deres firmaarrangement. Alt i trygge rammer, mens man hygger seg med gode kollegaer i det digitale vindu.

På en digital smaking med Ølakademiet forenes sanser med kunnskap. Det formidles kultur, historie og fag på folkelig vis med glimt i øyet. Alt direkte og online – vi lover engasjement og gode drikkeopplevelser!

Bli med på øl- eller sidersmaking. Viste du at sider spenner fra de de fruktige, søte – eller tørre og musserende, til de skarpe og stille eller ville og syrlige? Om det heller er de fornøyelige dråper som gjelder, da skal man velge kombinasjonssmakingen øl og akevitt.

Å samles sosialt på jobbene, styrker trivselen og fellesskapsfølelsen og arrangementet kan fint skje i det digitale vindu!

Opplev noe sosialt sammen, ta kontakt i dag!


Hvor godt likte du dette?

Ranger det med stjerner!

Snittrangering: 5 / 5. Antall stemmer: 1

Ingen rangeringer ennå, bli den første!

Siden du likte dette ...

Følg oss for lignende saker!

Beklager at innlegget ikke falt i smak.

Hjelp oss å bli bedre ...

... hva kunne vi gjort annerledes?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *