Publisert Legg igjen en kommentar

Digitalt event – online firmafest

Digital ølsmaking
Digital ølsmaking
Digital smaking med Ølakademiet Foto Malene Økland

Vi har etter hvert blitt vant med digitale møter, og i fremtiden vil trolig online underholdning også bli mer vanlig. Fordi det er praktisk og tilgjengelig!

Det blir mer vanlig at ansatte sitter på hvert sitt sted. Ikke bare fordi man har flere avdelinger, men det er også mer vanlig å ansette noen som er bosatt et annet sted enn der bedriften ligger. Da er det fint å kunne utnytte samme teknologi som gjør dette mulig til å møtes utenfor jobb også.

I 2020 ble vi introdusert for digitale julebord. Selv om de fleste nok foretrekker det tradisjonelle julebordet, er det ikke sikkert det alltid er praktisk. Da er det fint at alternativene finnes. Ølakademiet har hatt over 1000 deltakere på våre digitale smakinger. Tilbakemeldingene er svært positive; det slår å ikke møtes langt ned i støvlene!

Takk til Ølakademiet for en veldig vellykket digital ølsmaking.

Ølakademiet ledet oss gjennom en hyggelig seanse som vi fikk mange gode tilbakemeldinger på fra de 50 deltakerne hos oss.

Godt valg av øl, god teknisk gjennomføring og veldig hyggelige og kunnskapsrike verter som ledet oss igjennom smakingen.

Lars

Bouvet Norge AS

Og nå som Omikron-varianten har tatt oss litt på senga, føler nok mange på usikkerheten og avlyser julebordet. Da er en digital variant kjærkommen.

Hvordan arrangere firmafest med digital underholdning?

De tekniske løsningene er her allerede. Google Meet, Zoom og Teams kan alle brukes til mer enn digitale møter. De fleste videokonferanse-verktøy har også funksjoner for konkurranser og polls, og med litt etterretning og plunder kan man også kjøre Kahoot gjennom disse.

Man kan også dele firmaet inn i mindre grupper. Se for deg at de som vanligvis kun møtes på kopirommet nå også har mulighet til å slå av en prat blant kolleger. Morsomt for alle!

Ølakademiet leverer faglige smakinger og humor

Vi har alltid hatt den gode stemningen som grunnmur på våre smakinger. Dette er en like stor selvfølge når vi også skal finnes virtuelt. Dette forener vi med smaking, kultur og historie mens vi deler vår kunnskap i vårt fag med deltakerne.

Se våre alternativer: Digitale eventer – faglige smakinger og humor

Vi møtes selvsagt direkte, og det blir engasjement og gode opplevelser.

Erfaringene fra 2020 kommer godt med. Da lærte vi oss å tilpasse hver smaking til kunden. Noen valgte å bestille mat og drikke med hjemlevering til hver ansatt, mens andre hadde en ren smaking hvor alle måtte hente sin drikke på arbeidsplassen. Vi hjalp til med gode tips og råd underveis.

Felles for alle var at den gode stemningen kom krypende og man fikk en påminnelse på hvor viktig den sosiale delen av arbeidsplassen er. Også digitalt.

Opplev noe sosialt sammen, ta kontakt i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *