Publisert Legg igjen en kommentar

En hverdag med Covid-19 – veien videre

Velkommen til Ølakademiet Foto Ølakademiet

Restriksjonene rundt Corona-situasjonen er i stadig endring. Ølakademiet følger de nasjonale retningslinjene som er satt av myndigheter. Se hvilke tiltak og regler som gjelder på våre arrangementer. Vi skaper trygghet sammen. ❤️

Oppdatering onsdag 01.09.21 kl. 11:30

Alle oppsatte kurs og smakinger går som normalt og planlagt i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger – under strenge smittevernhensyn.

I Bergen og Trondheim er det påbud om å bruke munnbind innendørs, dersom man ikke kan overholde avstand på en meter. Vi anbefaler også dette for alle gjester i øvrige byer.

Situasjonen kan endre seg raskt og vi ber om forståelse for det. I så måte vil berørte deltakere kontaktes via SMS/mail.

Vi følger situasjonen nøye og oppdaterer informasjonen fortløpende. Se øvrige tiltak nedenfor.

Har du spørsmål? Kontakt oss på post@ol-akademiet.no eller tel. 21 64 06 65 man-fre mellom kl. 10:00 og 16:00. Helligdager er vårt sentralbord stengt.

Kjære Gjest – Hjelp oss å holde gode smitteverntiltak!

Restriksjonene rundt Corona-situasjonen er i stadig endring. Vi hensyntar og tilpasser oss fortløpende de nye kravene, slik at du som gjest skal føle din sikkerhet ivaretatt så langt som mulig.

Dersom ditt kurs blir berørt, vil du bli kontaktet.

Mange spør oss om hvordan vi har tilpasset oss den nye hverdagen, og selv om vi tidligere har skrevet om det, kan det være sunt med en gjentakelse.

Hva skal du som gjest passe på?

Meld deg på med eget navn og telefonnummer!

Om en av dine nærkontakter har fått påvist Covid-19, skal du i karantene uavhengig av om du har symptomer eller ikke. Og selv om du ikke kjenner noen som er smittet; og har symptomer skal du ikke møte opp på våre kurs.

Vi anbefaler oppmøte 15-20 minutter før arrangementet starter. Se etter merking og husk å holde god avstand til gjester foran deg. Ved ankomst får alle gjester tilbud om håndsprit eller mulighet til å vaske hender.

Begrens muligheten for smitte, ved å holde minst 1 meters avstand til øvrige gjester og personalet. Begrens bruken av mobil i lokalene våre, da denne kan være smittekilde.

Vi ber alle gjester om å sitte ved sine plasser under hele arrangementet.

Hvilke tiltak gjør vi?

Bordservering er pålagt, dette gjelder også på våre kurs og smakinger. Man sender ikke lengre rundt en flaske og skjenker selv, men vårt personale vil fylle glassene for deg. 

Vi vasker og desinfiserer hyppig alle flater og berøringspunkter.

Hos oss ønsker vi at du betaler med VIPPS. Du kan også kjøpe gavekort og benytte dette som betalingsmiddel. Meld da inn gavekortnummeret på forhånd.

Våre systemer er tilrettelagt for effektiv smittesporing dersom det, mot formodning, skulle bli nødvendig.

Noen andre viktige tiltak:

  • Vi overholder nasjonale og kommunale forskriftene rundt Covid-19.
  • Våre lokaler er tilpasset avstandsreglene og riktig antall gjester.
  • Vi har truffet tiltak for å minne besøkende om at de bør holde avstand til andre enn husstandsmedlemmer.
  • Vi har utarbeidet risikovurdering for smittevern.
  • I forkant av arrangementet kontaktes alle gjester med informasjon om arrangementet.
  • Våre ansatte er opplært og har satt seg inn i en egen veileder for bransjen, og vil ved arrangementsstart gi deg all praktisk informasjon.

Avslutningsvis oppfordrer vi alle, om du har deltatt på et kurs hos oss eller ikke, til å svare telefonen. Alltid. Også om du blir oppringt av et ukjent nummer, for du kan ha vært utsatt for smitte.

Velkommen til oss!

Vi skaper trygghet sammen ❤️ Stay Safe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *