Publisert Legg igjen en kommentar

Gave til han. Gave til henne: Gavekort

I mylderet av gode tilbydere er det vanskelig å finne en opplevelsesgave som passer. Vi vet at våre kurs ikke er for alle, men liker personen øl – er vi best!

Publisert: 21.06.19

Foto: Malene Kolstø

Kategori: Våre kurs

Hvem har ikke opplevd, når man er på reise – eller etter at butikkene har stengt, at man har glemt å kjøpe en gave man absolutt burde kjøpt? Eller at sofaen rett og slett er alt for digg til å forlate? De fleste kan nok kjenne seg igjen i det. Da er det enkelt å ty til Google for råd.

Du søker på «gave til han» eller «gave til henne». Eller «gavetips», så slenger du på «til han» eller «til henne» bakerst i søket. Kanskje du til og med er så progressiv at du du skriver inn «opplevelsesgave», eller så amorøs at du smeller på til «mannen i ditt liv» eller «drømmedama» bakom.

Uansett hva du skriver i søkefeltet er du ikke alene! Å kjøpe et gavekort på nett har blitt en stadig mer vanlig måte å gi gaver på. Men hva bør du gi? For utvalget har blitt uendelig!

Vi kunne selvfølgelig vært kjepphøye, banket oss på brystet og sagt: Kjøp et gavekort hos Ølakademiet! Det vil garantert falle i smak!

Det ville være en feil påstand, derfor gjør vi det ikke. For hos Ølakademiet finner du gaver som passer alle som liker øl! Så er du på utkikk etter gave til en som er glad i øl – eller bare nysgjerrig på alle de spennende øltypene som nå finnes å få kjøpt – da er vi et godt valg!

Også om du kjenner noen som alltid velger vin til maten. Fordi. Bare fordi. En som burde fått oppleve hvor fantastisk øl til mat er. Denne vil være midt i målgruppen for våre kurs om øl og mat – som er et av våre heteste tips til årets julegave.

Vi er en uavhengig aktør. Det vil si at når man besøker oss får man et stort mangfold, som aldri er styrt av innkjøpsavtaler. Vi velger øl til våre kurs ut fra hva som er riktig for sesong, og hva vi har lyst å presentere for deltakerne – ut fra egne erfaringer fra fagmesser og våre mange øltester. Derfor er våre ølsmakinger så populære!

Så hender det også at vi byr på et øl en av våre bryggere har laget på et av våre kurs om ølbrygging. For hjemmebrygget øl kan smake kjempegodt hvis man kjenner til, og unngår fallgruvene som gjør at ølet får usmak. Kanskje er et kurs i ølbrygging gaven du er ute etter?

Uansett skal du vite at vi lever av fornøyde kunder. Har mottakeren lyst å delta på et annet kurs enn det du har kjøpt gave til – ordner vi som regel dette med mottakeren direkte. Du trenger altså ikke bekymre deg for å velge feil.

En flott opplevelsesgave skal ikke være vanskelig å kjøpe. Derfor gir vi deg gode tips om hvordan du kan gjøre det enkelt!

Vi byr gjerne også på litt ekstra. For har du ikke mulighet til å møte jubilanten på selve dagen, kan vi også levere gaven direkte til mottaker via e-post.

Nederst på hvert produkt fyller du da ut feltene sammen med en personlig hilsen. Du kan også velge dato for levering fremover i tid, og trenger du at vi leverer umiddelbart, lar du bare datofeltet stå tomt. Gjør dette før du klikker «kjøp» og vipps!

Mens du ligger på en strand i Syden eller er på vandring i den norske fjellheimen gjør vi jobben for deg!

Perfekt for travle folk på farten!

Lykke til i jakten på en passende gave til han eller henne!


Nysgjerrig på våre gavekort? Velg by her:

OsloTrondheimBergenStavanger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *