Publisert Legg igjen en kommentar

Julegavetips til ansatte og firmajulegaver

Julegavetips til ansatte og firmagaver Foto Malene Kolstø

Hva gir du i julegave til dine ansatte? Her er noen julegavetips på firmagaver bedriften kan gi – alle som opplevelsesgave!

Å belønne ansatte med en oppmerksomhet i form av julegave blir satt stor pris på. Gaver er bra for trivselen, motivasjonen, arbeidsmoralen og skaper et bedre arbeidsmiljø.

Vil du være en fremoverlent leder? I følge Simployer kan det være mange grunner til at du bør la dine ansatte selv velge årets julegave fra jobben.

O’ jul med din glede – Opplevelsesgaver til ansatte

Hva er den perfekte firmagave som alle ansatte liker å få til jul? Fasiten er å gi opplevelsesgaver som skaper varige og gode minner. Når nordmenn velger å gi julegaver, velger en av fire opplevelser fordi det er ett trygt valg under treet.

Smakfulle gaver som inneholder mat- og drikke blir meget godt mottatt og er enkle å gi. Hos Ølakademiet finner du julegavene innenfor mange fagfelt – med oppsatte kurs og smakinger for individuelle gjester.

Matkurs med hamburger, ost eller sjokolade tilpasset riktig brygg. Men også de gode opplevelsene med middag og smaking hos partnere som Nedre Foss Gård og Den Glade Gris.

Vi lærer også bort kunsten; produksjon av norsk drikke – da med gode brygg og sider.

Brygging, smaking eller gode matkurs er alle flotte opplevelser som egner seg å gi i firmajulegave.

Hva gir du i firmagave? Se alle gode opplevelser og julegavetips her!

I følge forskning.no er skikken med å gi hverandre gaver på den mørkeste tiden av året eldre enn selve julen. Å gi gaver har ingen ting med Jesu fødsel å gjøre, da det i Romerriket på den tiden var gaveskikker. Når kristendommen fikk fortfeste ble gamle gaveskikker kombinert med nye.

I begynnelsen ble gavene gitt fra herre til tjener. De eldste norske referansene til julegaver er knyttet til Eirik Jarls hoff på 1000-tallet. Ifølge sagaen ga han gaver til sine menn på åttende juledag, altså på nyttårsdagen.

Julegaver som vi kjenner i dag ble først vanlig på 1800-tallet, der hjemmelagde ting ble gitt bort.

Kilde: Forskning.no

Umiddelbar levering av firmagaver helt frem til julaften

Det enkle er ofte det beste. Hos Ølakademiet får du eGavekort til alle opplevelsene levert på sekunder via e-post. Med vår løsning velger du tema og sender en personlig hilsen til den som skal få gaven. Alle gavekort har 18 måneders gyldighet og bytterett.

Kjøp julegavene til dine ansatte nå – det er kjapt, det er sikkert og det blir helt sikkert satt stor pris på!

Se det store gavetilbudet for byene: Oslo Bergen Trondheim Stavanger

Vi ønsker deg en god julehandel hos Ølakademiet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *