Publisert 1 kommentar

Kor ska vi reis hen? En tur i ølets verden

Sterkt inspirert av NRK-klassikeren «Påskelabyrinten», skal du på et eventyr i ølets verden. Hvor godt kjenner du bryggerier og ølstiler fra inn- og utland?

Publisert: 03.04.20

Illustrasjon: Frode Henriksen

Kategori: Verden rundt

Til glede for nye lesere har vi republisert fjorårets uhøytidelige og populære reisequiz med Ølakademiet! Denne påsken kan vi ikke reise og mange har i år en annerledes påskefeiring. Hva passer vel ikke bedre enn å reise ut på et eventyr i ølets verden – Kor ska vi reis hen? Vi ønsker God tur!  🍺


Ingen vet hvor haren hopper! Du har fått jobben som påskehare, en ganske enkel jobb da de fleste har sluttet å tro på deg. Du kan derfor nyte late dager i ditt tilfluktssted i en hytte på Dovre.

Fredag før påske blir imidlertid hytten invadert av en plagsom og høylytt familie, og du søker tilflukt under en køyeseng i ett av hyttens soverom. Livet blir etterhvert uutholdelig på grunn av bråket, så du bestemmer deg for å dra din vei – og ikke komme tilbake før etter at inntrengerne har dratt sin vei.

Går det litt den veien høna sparker? Mye av dette er ting man lærer på en ølsmaking med Ølakademiet! Finn nærmeste smaking her

Trenger du en gave? Nå som vi ikke kan besøke hverandre og mange sitter i karantene eller er isolert, er gavekortløsningen til Ølakademiet god å ha.

Oppdatert sak. Første gang publisert 17.04.2019.


1 kommentar på “Kor ska vi reis hen? En tur i ølets verden

  1. Mente topp, bomma på trykken…

    Fin test!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *