Publisert Legg igjen en kommentar

Wienerpølser i øl på 17. mai

Poelser i oel til 17. mai
Poelser i oel til 17. mai
Trekk wienerpølsene i godt øl Foto Trond A Lierhagen

Prøv wienerpølser i øl på 17. mai! Gi wienerpølsene en ekstra smakfull og saftig dimensjon til nasjonaldagen i år!

Et enkelt og sikkert valg om du ønsker å imponere gjestene dine er å tilføre pølsene det lille ekstra. Øl fungerer som krydder og smaksforsterker.

Å trekke wienerpølser i øl er en veldig enkel måte å gi de milde pølsene en ekstra dimensjon av smak og saftighet som vil glede ganen til enhver. Alkoholen damper av når det kokes, så dette kan trygt serveres til både store og små som gleder seg til pølsene på nasjonaldagen!

Stor 17. mai guide! Oppskrifter – mat og drikketips

Wienerpølser trukket i øl er en enkel, men likevel smakfull rett som passer perfekt til 17. mai. Denne oppskriften lar deg utforske ulike smaker og krydder, samtidig som den gir deg muligheten til å tilpasse retten etter dine preferanser.

Oppskrift til 4 personer.

Ingredienser:

  • 12 wienerpølser
  • Øl av ditt valg (bokkøl eller bayer fungerer fint)
  • Krydder etter smak (laurbærblad, hele pepperkorn, skivet løk og grovsalt)
  • Ønsket tilbehør som eksempelvis ketchup og sennep til pølsene, og brød/lomper

Slik lager du wienerpølser i øl

God 17. mai feiring!

Gi en smaksrik gave til verten på 17. mai!
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *