Øl og cider-smakinger


Faglig påfyll i harmoni med varm humor, historiefortelling og deltakelse.

Bli bedre kjent med øl og cider gjennom våre smakinger. Lær om historie, bryggeprosessen og øltyper eller forskjellig cider – litt om råvarene, skjenking, glassvalg og serveringstemperatur. Vi er en nøytral aktør, noe som sikrer deg et mangfold i smakingene!

  • Ølsmakinger: Original er den hvor du smaker forskjellige øltyper. Temasmaking tar for seg forskjellige temaer, se etter et tema du er nysgjerrig på! Finnes i Oslo, Trondheim og Bergen.
  • Ølsmaking for 2: Dette er en noe komprimert utgave av den originale smakingen. Her kommer man alltid to og to sammen, og hver påmelding gjelder for to personer. Finnes i Oslo, Tronheim, Bergen, og Stavanger.
  • Ølsmaking Internasjonal: Blir med på Beer Palace på Aker Brygge – hvor du blir bedre kjent med internasjonale storheter i bryggeri-universet. En klassiker av en smaking i Oslo.
  • Cidersmaking: Bli kjent med hvor variert siderverdenen er – smakene er alt fra fruktige, søte eller tørre og musserende til skarpe og stille, eller ville og syrlige. Cider er trendy, tro oss; du vil vite mer!