Publisert Legg igjen en kommentar

5 gode butikkøl til feiringen av nasjonaldagen

Fem gode butikkøl til 17 mai feiringen

Er du glad i øl og vil ha det til feiringen av 17. mai? Da finnes det mye godt i dagligvarebutikkene. Her er fem gode forslag som passer godt til feiringen av nasjonaldagen.


Norge Rundt – Beer Flag

Norge Rundt er en gose – og her får du ølet med råvarene fra hele landet og smaken av sommer! Fra nord (Tromsø) håndplukket søl, fra sør (Rogaland) havre, fra øst (Oslo) håndplukket tunbalderbrå og vann, fra vest (Voss) Kveik, fra midten (Skogn) maltet bygg og humle.

Flaggstikk –  Salikatt Bryggeri

Flaggstikk er en Kettle Sour med lav alkoholstyrke (2,7 %). Et fruktig, syrlig og friskt øl som passer feiringen godt! Ølet har imponerende fylde, for sin lave alkoholstyrke og flott aroma og smak av jordbær. Flagstikk er også et godt alternativ som aperitiff!

Raudt – Lom Bryggeri

RAUDT er et undergjæret lagerøl med fem forskjellige typer byggmalt, som gir ølet en fin rød farge. Humle bruken er mild og ølet passer godt for deg som vil ha noe mer enn en vanlig pilser.

Rødt, hvitt og blått – Oslo Brewing Company

Rødt, hvitt og blått er en Sparkling Lager med smak av frukt, blomster og druer, fra de utvalgte humletypene Nelson Sauvin og Hellertau Blanc. Et perfekt øl til festlige begivenheter som 17. mai!  Ølet er også glutenfritt.

Kinn Kinn! – Kinn Bryggeri

Kinn Kinn er et lyst, friskt fruktøl som er tilsatt rabarbra og jordbær. Ølet er lett fruktig og syrlig, og passer godt som aperitiff, tørsteslukker eller som følge til dessertbordet nasjonaldagen.


Se også våre drikketips: Norsk sider med gode bobler til 17. mai

Se også våre drikketips: Øl til 17. mai maten

Et godt kaketips til 17. mai: Bokkølkake – en bløtkake med vri


Vi ønsker deg en riktig god 17- mai feiring!

Produktene er tilgjengelige i utvalgte dagligvarebutikker, hos Gulating, Bryggeriutsalget eller hos Lokalbrygg.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *