Farsdagsgave – gavetips til farsdag 2019

0
(0)

Kjære Pappa, far, fattern, gammer’n, pappsen, stefar, bonuspappa, dada!

  • 30.10.2019
  • Ølakademiet
  • Malene Kolstø

Kjær «far» har mange navn og han skal tradisjon tro feires den andre søndagen i november. Farsdagen i Norge er en hedersdag for fedre, og vi skal feire vår far med familien – ved å gi han den oppmerksomhet som han fortjener.

Noen fedre får kake og frokost på senga, mens andre får gratulasjon, en tegning fra barna og en god klem. Noen pappaer har vært ekstra snill i år og fortjener en farsdagsgave. Ja, som nissen ville sagt det – er det en snill pappa her? Hva skal man så gi til far, med unntak av boxer og strømper som han alltid får? Har du ingen ideer til hvordan du kan gi pappa ekstra oppmerksomhet i år?

Vi har nedenfor satt sammen gode gavetips og gaveideer til årets farsdag, som han garantert vil bli veldig glad for. Bor du langt unna faren din, kan farsdagen være en dag hvor du i år sender en opplevelse istedenfor blomsterkvasten som han hvert år har mottatt.

Glem uansett ikke å ringe han for en hyggelig samtale.

I katolske land har St. Josefs dag vært feiret siden middelalderen i følge Wikipedia. Dette kan ikke regnes som en direkte forløper for farsdag slik den markeres i mange land fra 1900-tallet og fremover, men Josef blir sett på som et forbilde for en god far, han er fedrenes skytshelgen og enkelte land feirer farsdag på St. Josefs dag, 19. mars.

Opprinnelig kommer konseptet med farsdag (engelsk: Father’s Day), slik den markeres i dag, fra USA, og den ble først populær i Norden og Norge etter andre verdenskrig.

Ikke glem å sett pris på din kjære far i anledning farsdagen som i år er søndag 10. november 2019. 

Gjør det enkelt i år. Gavekort på opplevelser er blant de mest populære gavene å gi bort. Ølakademiet sine smakinger og kurs er som skapt for alle fedre og pappaer som liker god mat og drikke. Umiddelbar levering via e-post til deg eller gavekort mottaker.

Kampanje farsdag gjelder kun kjøp av utvalgte gavekort i perioden 6/11-10/11-2019. Gavekortet er gyldig 1 år.

Topp 6 gavetips til farsdagen i Oslo:

Bor din pappa i nærheten av Trondheim, Stavanger eller Bergen? Klikk inn på respektive by for å se alle opplevelsene og gavetipsene!


Del dette med dine venner:

Hvor godt likte du dette?

Ranger det med stjerner!

Snittrangering: 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen rangeringer ennå, bli den første!

Siden du likte dette ...

Følg oss for lignende saker!

Beklager at innlegget ikke falt i smak.

Hjelp oss å bli bedre ...

... hva kunne vi gjort annerledes?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *