Publisert Legg igjen en kommentar

Farsdagsgave – gavetips til farsdagen

En glad pappa. Gi en gave på farsdagen.
En opplevelsesgave fra Ølakademiet er populært å gi på farsdagen Foto Malene Kolstø

Glem boxer og strømper! Gi far en opplevelse til farsdagen! Se gode gavetips som inneholder opplevelse, mat og drikke til farsdagen her! Nå med 10 % rabatt på alle gavekort!

Tilbud farsdag – Få 10 % rabatt på gaven til far!
Bruk rabattkoden: FARSDAG-23 i handlekurven og få 10 % rabatt på alle gavekort!*
*Gjelder til 12. november 2023, unntatt rabatterte produkter.

Pappa, far, fattern, gammer’n, pappsen, stefar, bonuspappa, dada! Det er farsdag søndag 12. november 2023 og det skal feires! Kjær «far» har mange navn – ung eller gammel. Han skal tradisjon tro feires den andre søndagen i november. Farsdagen i Norge er en hedersdag for fedre, og vi skal normalt feire vår pappa med familien. Da ved å gi han den oppmerksomheten som han både trenger og fortjener.

Hva skal du gi til far på farsdagen?

Noen fedre får kake og frokost på senga, mens andre får gratulasjon, og en tegning fra barna. Noen pappaer har vært ekstra snill i år og fortjener en farsdagsgave. Hva skal man så gi til far, med unntak av boxer og strømper? Har du ingen ideer til hvordan du kan gi din pappa ekstra oppmerksomhet i år?

Vi har derfor satt sammen noen gode gavetips og gaveideer til årets farsdag, som han garantert vil bli veldig glad for. Bor du langt unna faren din eller ikke kan besøke han, kan farsdagen være en dag hvor du i år sender en opplevelse.

Glem uansett ikke å ringe han eller å bruke Zoom eller FaceTime for en hyggelig samtale og gratulasjon.


I katolske land har St. Josefs dag vært feiret siden middelalderen i følge Wikipedia. Dette kan ikke regnes som en direkte forløper for farsdag slik den markeres i mange land fra 1900-tallet og fremover. Josef blir sett på som et forbilde for en god far, han er fedrenes skytshelgen og enkelte land feirer farsdag på St. Josefs dag, 19. mars.

Opprinnelig kommer konseptet med farsdag (engelsk: Father’s Day), slik den markeres i dag, fra USA, og den ble først populær i Norden og Norge etter andre verdenskrig.

Ikke glem å sett pris på din kjære far, i anledning farsdagen som i år er søndag 12. november 2023. 

Gjør det enkelt! Gavekort på opplevelser er blant de mest populære gavene å gi bort. Ølakademiet sine smakinger og kurs er som skapt for alle fedre og pappaer som liker god mat og drikke. Umiddelbar levering via e-post til din far på farsdagen. Alle gavekortet er gyldig i 18 måneder.

Lykke til med gave-innkjøpet!❤️

Slik fungerer Ølakademiet sine gavekort!

Hvorfor velge opplevelser fra Ølakademiet?

Topp 9 gavetips til farsdagen:

Fant du ikke opplevelsen eller gaven du leter etter? Sjekk ut disse gavetipsene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *