Publisert Legg igjen en kommentar

Gode drikketips til nyttårsfeiringen

Drikketips til nyttår
Gode drikketips til feiringen av nytt år Foto Malene Kolstø

Øl og sider er gode alternativer til musserende vin og champagne. Her er gode drikketips til nyttårsfeiringen.

Hva drikker du til nytt år? Her er noen drikketips. Ofte er det Champagne, Prosecco eller Cava i glassene når fyrverkeriet går av og nytt år skal feires. Et godt alternativ er å velge friske og fruktige øl, gjerne syrlige øl – men også norsk sider.

Drikketips til nyttårsfeiringen – ølene med smak

Det er aldri feil å starte kvelden enkelt med et godt og lettdrikkelig alternativ, nemlig en god pilsner. Velg en enkel og fruktig pilsner og gjerne din egen favoritt.

Ønsker du derimot mer smak er både hveteøl eller saison gode alternativer. De er overgjærede ølstiler med tydelig gjærkarakter, som passer godt som drikke. Begge disse ølstilene er også svært matvennlige.

Surøl derimot er som navnet tilsier at det er syren som er fremtredende. De favner fra de sødmefulle, fruktige og eddiksyrlige, til de knusktørre og syrefriske. Fellesnevneren er at de passer nyttårsfeiringen godt.

Våre anbefalte sprudlende øl til nyttårsfeiringen 2023

Drikketips til nyttår – epler i glasset

Drikketips til nyttår

Norsk sider er også et godt valg nyttårsaften. Drikken har smak, personlighet og kultur. I dag spenner sideren fra tørre til syrlige, fruktige og søte. De kan være musserende, spontangjærede eller fatlagret.

Sider med bobler er også perfekt å bruke som aperitiff eller til nyttårsfeiringen. La det nye året skinne med norsk sider i glasset! Skål og god feiring!

Våre anbefalte sidere til nyttår 2023

Handle til nyttårsfeiringen?Her finner du åpningstidene til Vinmonopolet.


Drikke til jule- og nyttårsmaten? Se gode mat – oppskrifter og drikketips!

Drikketips til nyttårsfeiringen
Øl og sider er utmerket følge til maten nyttår

Ølakademiet ønsker deg en god feiring og et godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *