Publisert Legg igjen en kommentar

Julebord 2021 – Skal vi ha julebord i år?

Vi har levd med Coronaviruset lenge og Norge åpner opp igjen etter 561 dager. Er vi nå klare for å samles til det tradisjonelle julebordet?

Etter lang tid på hjemmekontor, lite sosialt samvær og kanskje ikke julebord i fjor, er nå tiden endelig kommet for å møte en normal hverdagen igjen.

Meteren er historie fra 25. sept 2021, kl. 16:00. Igjen kan vi gå på arrangementer, oppleve kultur, samle gode venner eller kollegaer – og i år kan avdelingen eller firmaet samles til julebord.

-Mange gleder seg til julebordet

Å samles sosialt på jobben, styrker trivselen og fellesskapsfølelsen. Julebordet markerer slutten på et arbeidsår, og i år er kanskje julebordet viktigere enn noensinne. Da når vi skal legge en annerledes og for noen vanskelig tid bak seg. Julebordet er tiden for å se frem mot nye og lysere tider. 

-Ikke alle ønsker å samles til julebord

I lang tid har vi alle hatt arrangementer og møter i det digitale vindu. Mange vil nok fortsatt ønske å være der. Ikke bare grunnet pandemien og smittevernhensyn, men også fordi man har funnet nye veier å kommunisere på. Mange bedrifter er ikke lokalisert på et sted og da kan digital underholdning være en fin og sosial måte å samle de ansatte på.  

-Ølakademiet | Opplevelser skapt for god stemning

Om man velger å samles fysisk til årets julebord, eller ønsker digitale løsninger kan vi levere årets julebordopplevelse.

Vi har mer enn 10 års erfaring med både store og små arrangementer. La oss i Ølakademiet ta oppgaven og stå for underholdningen! 

Se vårt store julebordtilbud i Oslo – Bergen – Trondheim – Stavanger!

Vi ønsker alle et godt julebord i 2021!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *