Publisert Legg igjen en kommentar

Julebord 2022 med underholdning – ølsmaking og middag

Endelig skal vi samles til julebord med gode venner eller kollegaer – Opplev et annerledes og morsomt julebord i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.

Julebord med jobben eller med gode venner er en hyggelig tradisjon
Julebordet alle vil huske – underholdning, smaking og julemat. Foto: Malene Økland

Å samles sosialt på jobben, styrker trivselen og fellesskapsfølelsen. Julebordet markerer slutten på et arbeidsår og i år er julebordet viktigere enn noensinne. Julebordet er tiden for å se fremover mot nye og lysere tider.

Legg julebordet til Ølakademiet som hjelper deg med hele opplevelsen, ikke bare underholdningen, men også den gode julebordsmiddagen på restaurant.


Viste du at ordet jul kommer fra det oldnorske navnet ylir, med betydningen «av å stelle i stand til moro». Man feiret ikke jul før i tiden, man drakk jul!

Forløperen til julebord dukket opp i tiden rundt forrige århundreskifte. I byenes øvre middelklasse var det mange som reiste bort i julen, og både hoteller og restauranter i byene tilbød da egne julemenyer for de tilreisende. Denne formen for julebord spredde seg så gradvis ut i landet.

I eldre tradisjon var julebord navn på det bordet som sto dekket i alle fall julenatten, noen steder hele julen. Dette skulle bugne av mat og levende lys, og var også en gest til familiens døde som man trodde kom på besøk denne natten.

Julebordet hadde også en magisk betydning ved at man sikret seg neste års tilgang på mat.

Opplevelser og underholdningen skapt for god stemning

Hvorfor ikke starte kvelden med et juleølkåseri eller en ølsmaking med god smak av årets juleøl? En faglig ramme setter i gang de gode samtalene og skaper den riktige stemningen.

Eller man kan opplev den gode underholdningen, samtidig som man nyter fornøyelige dråper av norsk kulturhistorie – den norske juleakevitten.

I etterkant av underholdningen samles gruppen til årets julebordopplevelse på restaurant, der selve julebordsmiddagen skal nytes. Ølakademiet booker alt for deg i en pakke!

Dersom firmaet skal ha julebordet i egne lokaler – besøker vi gjerne dere! Vi har ypperlig underholdning til ditt event! Vår kunnskap strekker seg langt utover øl, og vi kan tilby flere typer underholdende smakinger for dere – hos dere.

Flere ledige datoer – vi hjelper deg – book julebordet nå!

Ølakademiet har mer enn 10 års erfaring med små og store eventer. Legg arrangementet i trygge hender!

Se det store julebordtilbudet 2022 for byene: Oslo BergenTrondheimStavanger!

Vi ønsker alle et godt julebord i 2022!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.