Publisert Legg igjen en kommentar

Julebord 2023 med underholdning – ølsmaking og middag

Nå skal vi snart igjen samles til julebord med gode venner eller kollegaer – Opplev et annerledes og morsomt julebord i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.

Julebord med jobben eller med gode venner er en hyggelig tradisjon
Julebordet alle vil huske underholdning smaking og julemat Foto Malene Økland

Å samles sosialt på jobben, styrker trivselen og fellesskapsfølelsen. Julebordet markerer slutten på et arbeidsår og er viktig for oss alle. Julebordet er tiden for å se fremover mot nye og lysere tider.

Legg julebordet til Ølakademiet som hjelper deg med hele opplevelsen, ikke bare underholdningen, men også den gode julebordsmiddagen på restaurant. Ta kontakt med oss i dag og se hele tilbudet nedenfor!


Julebordets historie – Å drekka jol!

Opplevelser og underholdningen skapt for god stemning

Hvorfor ikke starte kvelden med et juleølkåseri eller en ølsmaking med god smak av årets juleøl? En faglig ramme setter i gang de gode samtalene og skaper den riktige stemningen.

Eller man kan opplev den gode underholdningen, samtidig som man nyter fornøyelige dråper av norsk kulturhistorie – den norske juleakevitten.

I etterkant av underholdningen samles gruppen til årets julebordopplevelse på restaurant, der selve julebordsmiddagen skal nytes. Ølakademiet booker alt for deg i en pakke!

Dersom firmaet skal ha julebordet i egne lokaler – besøker vi gjerne dere! Vi har ypperlig underholdning til ditt event! Vår kunnskap strekker seg langt utover øl, og vi kan tilby flere typer underholdende smakinger for dere – hos dere.

Flere ledige datoer – vi hjelper deg – book julebordet nå!

Ølakademiet har 15 års erfaring med små og store eventer. Legg arrangementet i trygge hender!

Se det store julebordtilbudet 2023 for byene: Oslo BergenTrondheimStavanger!

Vi ønsker alle et godt julebord i 2023!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *