kr 1.095,00
På lager
Vi kan levere gavekortet direkte til mottaker for deg! Fyll ut navn og e-post til den som skal ha gavekortet, skriv en personlig hilsen og velg dato for utsendelse. Da sender vi gavekortet på e-post til jubilanten om formiddagen på valgt dato!
Varighet: 60 minutter.
Pris: 1095,-/2 personer.
Kurssted: Ølakademiet AS, Thorvald Meyers gate 71A, Inngang Nordre Gate, 0552 Oslo.
Bli bedre kjent med øl når Ølakademiet ønsker velkommen til ølsmaking for to i vår ølkjeller i Oslo. Sosialt og lærerikt!
På en ølsmaking med Ølakademiet står kunnskap i fokus. Her lærer man å bruke sansene når man smaker øl. Ølguiden tar for seg temaer som historie, bryggeprosessen og øltyper. Man lærer litt om råvarene (malt, humle, gjær og vann), skjenking, glassvalg og serveringstemperatur.
En ølsmaking med Ølakademiet er en sosial opplevelse som passer for alle, hvor man også møter andre kursdeltakere i hyggelige omgivelser.
Ølsmakingene er uformelle, folkelige og har fokus på god stemning og humor! Aldersgrense 18 år.
Her finner du oppsatte datoer. For å melde på klikker du på den aktuelle datoen og fyller ut skjemaet. Hver påmelding gjelder for to personer. Betaling skjer ved oppmøte eller ved bruk av gavekort. Gavekortet skal i tillegg medbringes på kurset – enten som utskrift eller digitalt.
Ved å melde deg på bekrefter du å ha lest og godtar våre vilkår.
Oppmøte: Ølakademiet AS, Thorvald Meyers gate 71A, Inngang Nordre Gate, 0552 Oslo.
På lager
kenneth –
Interessant og lærerikt. Det kan kanskje være en idee at foredragsholderen får en mikrofon eller er flinkere til å be folk dempe seg. Alltid noen høylytte som tar showet i salen.
Dag Drolsum –
Som ivrig ølbrygger selv har man alltid noe å lære.
I innledningen av foredraget ble det snakket om to hovedtyper øl, som gikk på pils og andre typer. Slik jeg har lært/forstått går dette på over- og under gjæring av ølet. Eller at gjæringsprosess skjer fra 10-12 grader (undergjæring) for pils og 18-22 grader (overgjæring) for ale. Burde da også få smaksprøver som viser forskjell på pils og ale. Ellers var spekteret av smaksprøver for ale interessent og dekkende.
Savnet et sted å spise og ta en øl etter foredraget. Vi kom utenbys fra, ikke kjent i Oslo, bruker da unødig tid på å finne frem til interessente steder.
Kai Stenberg –
Fikk dette som gave. Må si det var spennende og veldig nyttig. Gav mersmak til å prøve dette igjen. Kan anbefales. Gleder meg til å kanskje ta en nærmere jul.
Berit (Wenaas) –
Veldig spennende opplegg! Dyktig foredragsholder. Kjelleren passet til opplegget. Dette vil jeg gjenta med en vennegjeng!
Stein –
Kunnskapsrik, morsom og hyggelig ølekspert. Bra introkurs for en nybegynner.
Sonja –
Bra opplegg, god/koselig stemning og lærte mye av dyktige folk.
Are F –
Ble veldig positivt imponert over dette arrangementet! Flott lokale og ikke minst veldig bra gjennomføring fra hun som avholdt ølsmakingen. Spennende utvalg av øltyper. Høy kunnskap som gjorde dette både lærerikt og underholdene å være med på 🙂
Edgar –
Øl blir ikke det samme etter denne seansen. Flotte lokaler og en engasjert og faglig dyktig kursvert gjorde at kurset anbefales for alle med sans for øl og mat. Vi kommer tilbake.
Rodrigo Blum-Jansen –
Jeg likte det veldig godt! Veldig informativt og Luis var bare super engasjerende og hyggelig. Vi fikk smake 5 forskjellige øl, vi lærte også en del om hvilket glass skal vi bruke når vi drikker øl og litt historie også. Anbefales!
Daniela –
Interessant, lærerikt og veldig hyggelig! Flink kursholder som gjorde det enkelt å forstå og skapte god stemning! God øl!
Tore Kampen –
Inspirerende og lærerikt om øl og spennende smaksopplevelser. Kan anbefales til alle som liker øl, eller som mener de ikke liker.
Martin Ousland –
Informativt og engasjerende om øl og øltyper. Kunnskapsrik og dyktig kursleder! Anbefales!
Isak –
Helt fantastisk å være med på! Kunnskapsrik kursholder med mye god fakta og morsomme kommentarer, og selvfølgelig mye god øl!
Kyrre Havik Eriksen –
Greit utvalg av øl, og fine lokaler. Gikk veldig fort, så en time er alt for kort tid.
Luis Herreros –
Hei Kyrre!
Takk for din tilbakemelding. Du deltok på Ølsmaking 60 minutter, det varer da i ca 60 minutter.
Vi anbefaler deg å komme tilbake til en av våre lengre smakinger (f.eks Ølsmaking 90 minutter) om du syns det ble litt for kort.
Ha en fin dag videre!
Espen Vang Ihler –
Kan virkelig anbefales. Hyggelige lokaler og kunnskapsrik foredragsholder.
Even Mølmshaug –
Veldig hyggelig med kunnskapsrik og dyktig vert.
Arild Østbråthen –
Hyggelig og fine lokaler, passe mange med på smakingen. Tiden gikk fort, litt i korteste laget. Kurset burde vare i to timer. Veldig fin foredragsholder, som kunne sakene sine.
Cato Hoff Lambine –
Vi var veldig fornøyde. Svært kompetent og engasjerende foredragsholder og veldig hyggelige lokaler. Mye godt og forskjellig øl. Anbefales!
Emil –
Godt øl og hyggelige lokaler. Kurset på én time var altfor raskt til å føle at man lærer noe særlig, det blir til at man drikker fire-fem forskjellige øl mens man blir fortalt kort om ølets historie. Det var også opp mot 50 deltakere som gjorde at man ikke fikk stilt noen spørsmål eller hørt veldig godt. Ble jaget ut straks talen var over. Hyggelig, men ikke verdt prisen.
Knut Haanes –
Kan anbefales. Hyggelig, morsom og dyktig gjennomført presentasjon.
Tom Kolberg –
Ypperlig. Her var god informasjon og læring, og godt øl selvfølgelig. Anbefales!
Harry Nystuen –
Hyggelig og uformelt.
Interessant med historikk bak forskjellige øltyper.
Anbefales!
Anita Nysted –
Kan virkelig anbefales! Fine lokaler, god øl og fantastisk vertskap. Spennende å smake på forskjellig øl ikke minst hvordan de fungerer sammen med mat. Både mat og drikke var veldig bra. Frister til gjentagelse!