Ølsmaking 90 minutter (Oslo)

Ølsmaking med en uavhengig aktør. Det er morsomt, sosialt og lærerikt. Man smaker på både klassikere og nyheter mens vi serverer de gode historiene. Ypperlig som gave!

  • Pris: 675,-
  • Varighet: 90 min
  • Aldersgrense: 18 år
  • Kurssted: Ølakademiet, Thorvald Meyers gate 71a, 0552 Oslo

Guidet ølsmaking med ølsommelier eller sertifisert ølguide

Øl er best når du bruker flere sanser. Her lærer du å smake og beskrive ølet med både øyne, nese og munn. Samtidig tar vi deg gjennom ølets historie, beskriver bryggeprosessen og krydrer det hele med artige fakta og nyttige serveringstips. Kanskje lærer du også noen triks du kan imponere med senere. Og gjør du ikke det, har du iallfall hatt en artig opplevelse!

Ølakademiet har kjørt smakinger siden 2008 og er en nøytral og uavhengig aktør, som betyr mangfold i smak og utvalg. På smakingen blir det ikke øl fra ett bryggeri eller en produsent, men fra flere slik at du får oppleve de store og varierte smaksforskjellene.

Ølsmakingen passer for alle som elsker øl – og alle som tror de ikke liker det.

Velkommen til ølkjelleren vår!

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Velg mellom to forskjellige typer ølsmaking:

  • Ølsmaking original – selve grunnsteinen i Ølakademiet. I tillegg til de pedagogisk riktige ølene kan du regne med noen spennende nyheter. I dag den mest populære smakingen hos Ølakademiet og i Norge.
  • Ølsmaking med tema – for den litt mer avanserte. Vi ser nærmere på et bestemt tema, som f.eks. et land, en årstid eller en bestemt ølstil mens du lærer både fakta og anekdoter rundt temaet.

Ølakademiet setter opp spesialsmakinger ut i fra etterspørsel, trender og sesong.

Disse smakingene passer for den som vil fordype seg i et tema. Vi ser nærmere på øl fra et land, en årstid eller en bestemt ølstil, mens du lærer både fakta og anekdoter rundt temaet.

Disse kan eksempelvis være:

  • IPA-smaking
  • Belgisk ølsmaking
  • Oktoberfest
  • Juleølsmaking

how to add a google map to a website

Påmelding til kurs/smakinger er bindende. Ved påmelding godtar du våre betingelser.  

Neste smaking

F O R H Å N D S V I S N I N G

Gavekort – ølsmaking 90 min (Oslo)

Dette kurset finnes også som gavekort, en ypperlig gave til den som har alt. En hyggelig opplevelse støver ikke ned i en skuff, den er kortreist og du støtter opp om en lokal aktør.

Ølsmaking 90 min (Oslo) – alternativer

Ølsmaking 90 min – andre byer