Publisert Legg igjen en kommentar

Gavekort til den som er glad i mat

Julegaven til den som er glad i mat og drikke hos Oelakademiet.
Julegaven til den som er glad i mat og drikke hos Oelakademiet.
Julegavetipsene til den som er glad i god mat og drikke Foto Malene Kolstø

Er du på jakt etter den perfekte julegave til en matglad eller hobbykokk? Julegaver som inneholder mat og drikke, blir alltid godt mottatt. Her finner du de gode gavekortene.

Mange av arrangementene til Ølakademiet er lagt opp som egne matkurs, der smaking kombineres med gode matopplevelser. Er man hobbykokk, gourmet, mat- eller livsnyter vil smakingene som inneholder matopplevelser bli godt mottatt. Målet er at gjesten skal forstå kombinasjonen mat og drikke.

Gode mat- og drikkeopplevelser

Hvorfor ikke utvide horisonten til den som skal få julegaven med et lærerikt øl- og matkurs på Nedre Foss Gård? Her lærer man å matchemat og drikke, og får oppleve de nydelige kombinasjonene gjennom en 5-retters guidet middag.

Sider- og ost er et nytt og spennende tema for de fleste. Vi lover spennende kunnskap og viser vei for mange nye smaksopplevelser! Hvilke sidere passer best til oster og hva gjør at de passer så godt sammen? Her får man gode svar.

Er man glad i burger og øl? Da er denne smakingen verdt å gi! Gjennom 3 miniburgere (sliders), lærer man å velge riktig brygg til burger.

Møt fagfolka med høy kompetanse

Hos Ølakademiet møtes kunnskap og sanser. Opplevelsene er folkelige med fokus på deltakelse, historiefortelling og humor. Målet til staben er å skape engasjement og være en døråpner for den som er glad i mat og drikke.

Gjengen består av kjøkkensjefer, kokker sommelierer, bryggere og sertifiserte ølguider som alle har kompetanse i formidling av gode mat- og drikkeopplevelser.

» Jeg hadde lyst til å gi mannen min en hyggelig overraskelse i julegave og noe vi kunne gjøre sammen. Vi er begge glade i god smak, og en tur på Ølakademiet viste seg å være en fulltreffer for oss begge!»

Anita Nysted – Oslo

Se gavekort i Oslo-Trondheim-Bergen-Stavanger

Flere julegavetips fra Ølakademiet


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *