Publisert Legg igjen en kommentar

Gave til den som er glad i smaker

Julegavetips fra oelakademiet til den som er glad i god mat og drikke
Julegavetips fra oelakademiet til den som er glad i god mat og drikke
En perfekt julegave for den som er glad i god smak Foto Malene Kolstø

Gavetips! Kjenner du en som er glad i godt øl, whisky, akevitt, sake eller sider? Her er våre anbefalinger til den som er glad i gode smaker! Perfekt som gave!

Kjenner du en som er glad i smak, eller er du det selv? Hos Ølakademiet får man oppleve ulike smakinger og lære mer om temaene øl, sider, sake, akevitt og whisky. Den perfekte julegave til deg selv, eller til den som er glad i god smak. Opplev en smaking hos Ølakademiet og la sanser og kunnskap møtes.

Smakinger med proffe foredragsholdere

Smakingene hos Ølakademiet er lærerike og underholdende. Deltakerne blir møtt av guider eller sommelierer som er kunnskapsrike, morsomme og engasjerte – det gir en helhetlig og god opplevelse. Et godt alternativ til drikke på den lokale puben eller baren, og utmerket som gave til jul.

Alle gaver kan kjøpes som gavekort – Umiddelbar levering

Alle smakinger leveres som gavekort på sekunder til gavekortmottaker eller din e-post. Velg dato for utsendelse, tema og send en personlig hilsen til den som skal få gaven. Enklere kan det ikke bli!

Se våre julegavetips for den smaksglade og bli ferdig med julegaveinnkjøpene nå!

Sammensetningen av øl på smakingen var veldig spennende – og strakk fra tradisjonelle til eksperimentelle og spesielle øltyper. Vi hadde en svært kompetent ølguide og brygger for kvelden, som gladelig delte av sin erfaring og refleksjoner. Det gjorde opplevelsen morsom, og at jeg fikk et nytt syn på enkelte av ølstilene. Jeg kommer nok til å besøke Ølakademiet igjen.

Cato Lambine

Oslo

Se også våre smakinger i byene:

Flere julegavetips fra Ølakademiet


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *