Publisert Legg igjen en kommentar

Julegavetips – den perfekte julegave

Få julegaven levert i din innboks! Foto: Malene Kolstø

Opplevelsesgaver blir alltid godt mottatt. De fyller ikke opp skap, gir gode minner og er mindre belastende for miljøet enn ting produsert i et fjernt land.

Hva skal du gi i julegave til en du er kjær? Opplevelsesgaver er perfekte julegaver til den som har alt. Det å være sammen med familie og venner er noe hver og en av oss setter pris på, og julegaver som kan deles blir alltid godt mottatt.

Våre gavekort har nå 6 måneder ekstra gyldighet. Handler du i dag – er gavekortet gyldig i hele 18 måneder.

Da håper vi koronaviruset har fått god tid til å bli en tilbakelagt historie.

Vi har satt sammen en rekke gode tips til julegavene i år, om du skal gi julegave til mor eller far, søster eller bror, eller til gode venner.

Ølakademiet er et folkelig møtested og deler gledelig av vår kunnskap og har mange gode opplevelser for den som er glad i god mat og drikke. Våre smakinger og kurs er uformelle og har fokus på god stemning og humor.

Topp 3 opplevelser i julegave

Kjøper du julegavene hos Ølakademiet slipper du å tenke på sendefrist for julepost hos Posten. Du velger opplevelsen i ønsket by, betaler med kort via vår sikre betalingsløsning eller Vipps. Skriver ut gavekortet du mottar på e-post umiddelbart. Vi sender også gavekortet direkte til mottaker om ønskelig. Den som mottar den gode opplevelsen, melder seg på en passende dato. Enklere kan det knapt bli – og du kan bestille julegaven helt frem til julaften 24. desember.

Skal du sende pakker i posten, eller motta gaver før jul fra nettbutikker, er dette fristene du må forholde deg til fra Posten:

  • Norge – Normale tidsfrister*
  • Norden – 15. desember 2021
  • Europa – 10. desember 2021**
  • USA – 26. november 2021

*Grunnet stor pågang anbefaler Posten at du leverer pakker tidligere enn normalt.

**Albania, Hellas, Russland og Romania har frist rundt 1. desember.

Et matkurs er en flott gave til henne, mens smakinger er et populært gavetips til han eller til to. Ølakademiet har òg mange smakinger og kurs som er en flott gave til mamma, pappa, en god venn eller venninne.

Jula er tiden for omtanke og kjærlighet – Gjør noe sammen, gi de gode opplevelsene i julegave i år!

Jeg hadde lyst til å gi mannen min en hyggelig overraskelse i julegave og gjerne noe vi kunne gjøre sammen. Vi er begge glade i god smak, og en tur på Ølakademiet viste seg å være en fulltreffer for oss begge!

Anita Nysted

Oslo

Julegavetips fra Ølakademiet


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.