Publisert Legg igjen en kommentar

Nye fagkurs hos Ølakademiet – mat og drikke

Nye fagkurs hos Oelakademiet.
Nye fagkurs hos Oelakademiet.
Luis Herreros er glad over å kunne tilby to nye fagkurs innenfor ølfaget

Få kompetansheving med Ølakademiet. To fagkurs er nå lansert. Øl og mat i kombinasjon og et kurs om øl, der du garantert vil øke din fagkompetanse. Meld deg på i dag!

Nå får du nye fagkurs på mat og drikke i Oslo! Øl har hatt stort fokus de siste årene og drikken har stadig utviklet seg i nye smaker og stiler. Å holde seg oppdatert på fagfeltet er personlig utvikling for den ansatte, men også en viktig investering for bedriften forteller daglig leder Luis Herreros i Ølakademiet. Nå kan du fordype deg i ølets verden gjennom nye faglige og pedagogiske kurs.

Kompetanseheving i ølfaget

I et marked med over 2900 ulike øl på Vinmonopolet og med stadig flere krevende øl-kunder, samt stor konkurranse i mellom aktørene – er det viktig å differensiere seg. Våre to nye kurs på fagfeltet øl, vil gi den fagkunnskap som er viktig i henhold til å differensiere seg fra øvrige aktører, om det er på det personlige plan i en jobbsøkerprosess eller i bedriftssammenheng forteller Herreros.

Med våre to nye kurs på fagfeltet øl, vil kompetansehevningen gi kursdeltakeren ny kunnskap og inspirasjon i arbeidet sitt. Velger du å ta kurset vil du være oppdatert og kan utføre arbeidet ditt bedre, se kunden og enklere gjøre nødvendige anbefalinger.

Herreros stadfester at kompetanseheving av de ansatte er viktig. Et næringsliv i stadig endring krever ansatte med ferdigheter og kunnskap. De nye kursene: øl og mat, samt fagkurset om øl vil garantert gi bedrifter som jobber med faget et konkurransefortrinn. Samtidig vil kompetansen de ansatte får være en god investering for bedriftens fremtid.

Flere nye fagkurs hos Ølakademiet

Ølakademiet jobber også på fagfeltene mjød, sider, akevitt, whisky og sake. Da vi har jobbet med øl helt siden starten, var det naturlig å lansere de første fagkursene på tema øl. I fremtiden vil det garantert også komme nye kurs på flere fagområder sier Luis Herreros, som stolt forteller at kursene i dag er basert på forelesninger, praktiske øvelser, individuelt-/gruppearbeid, presentasjoner og bedriftsbesøk.

Fagkursene passer for kokker, serverings- og barpersonell, eiere, butikkpersonale, bryggerier eller for de som bare er interessert i god mat og drikke og som vil lære mer om emnene.

Ta ansvar for egen læring og utvikling – Meld deg på i dag!


Nye fagkurs mat og drikke hos Oelakademiet.

Øk din ølkompetanse – fagkurs 2 dager 

Bygg din kompetanse på fagfeltet øl. Gjennom ett to dagers kurs om ølets ingredienser, bryggeprosess, sensorisk gjennomgang, ølstiler, familier og faguttrykk står du sterkere i møtet med en mer krevende ølkunde.

Vi oppdaterer deg på trender og hva som skjer i øl-Norge. Bli med på ett to dagers kurs med øl i fokus.


Nye fagkurs mat og drikke hos Oelakademiet.

Øl og mat i kombinasjon – fagkurs 2 dager 

Øl i og til mat – Hvordan velger man øl til mat og hvorfor passer de så godt sammen? Lær grunnregler, tips og teknikker. Vi gir deg oversikten over gode matøl og hvordan du kan bruke øl i matlagingen.

Bli med på ett to dagers kurs med øl og mat i fokus. Læringskurven er bratt og vi lover deg mange gode smaksopplevelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *