Publisert Legg igjen en kommentar

Sommerfest og teambuilding

Gode tips for sommerfesten Foto Malene Kolstø

Planlegg sommerfesten nå og bruk den som teambuilding. Vi gir deg gode tips til sommeravslutningen for firmaet.

Hva er arbeidsplassen uten menneskene, felleskapet og laget som får alt til å gå rundt? Alle arbeidsplasser har godt av at de ansatte får slå seg litt løs og dele hyggelige opplevelser utenfor kontoret. Sommerfesten er er en slik anledning.

Sommerfesten som teambuilding

Delte opplevelser kan styrke samholdet og lagånden, og gir alle de ansatte både noe fint å se frem til, men også noe fint å se tilbake på. Et godt arbeidsmiljø er ofte nøkkelen til en produktiv og fungerende bedrift, og festlige opplevelser for å styrke laget er litt som å olje maskineriet. Enten om det er teambuilding – for å skape et godt fundament for en ny bedrift, kickoff for en ny sesong eller markere starten eller avslutningen på et prosjekt. Om bedriften er ny eller veletablert, er det fint å belønne de ansatte – fest og hygge bør det bli å sommerfesten!

Se arrangementer til sommerfesten: Teambuilding, event og kickoff.

Godt i glasset på sommerfesten

Vi står begeistret overfor en strålende vår, og knallsommer er også varslet. Da er det ofte mye lyst, friskt og godt å finne i glasset, og alle har sine trofaste favoritter å slukke tørsten med. Tradisjonelt sett så er våren og sommeren ofte preget av mye hvitvin, musserende, sider, spreke cocktails eller drinker, og selvfølgelig det lyse friske ølet. Nå finnes det også et stort utvalg alkoholfrie alternativer som passer sommeren godt.

Selv om det kanskje er fåtallet som beskriver seg som ølhunder, er vi alle nysgjerrige og opptatt av smak på en eller annen måte. Hos Ølakademiet åpner vi uante dører inn i en øl- og smaksverden som det ofte kan være en terskel å komme inn på. Her får man den kunnskap og inspirasjonen som skal til for å utforske og utvide repertoaret sitt på egen hånd. Våre smakinger gir teamet deres gode smaksopplevelser sammen, og ikke minst noe hyggelig og interessant å snakke om lenge etterpå.

Sommerfestens skreddersøm – Mulighetene er mange!

Mulighetene er mange, og bare fantasien setter grenser når det kommer til selve festen. Ølakademiet kan skreddersy opplevelsen slik at dere får akkurat den firmafesten dere ønsker, om det så skulle være i våre sjarmerende lokaler på Grünerløkka i Oslo eller kanskje på en storstilt hagefest. Vi kan også bistå dere med underholdningen, før turen går videre til ønsket restaurant. Vi kan bidra på sommerfestene i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger!

Selv om de fleste som velger å bruke Ølakademiet til sin firmafest er glade i øl eller cider, er kursene våre uansett en kilde til ny inspirasjon.  I våre lokaler på Grünerløkka i Oslo finner du en ekte øl-kjeller med atmosfære, kalk-og-teglsteinsvegger og levende lys. Her kan du bli bedre kjent med ølets verden på en av våre ølsmakinger, eller kanskje få helt nye smaksopplevelser på sidersmaking eller sakesmaking. Vi tilbyr en rekke forskjellige smakinger innen øl, mjød, sider, whisky, akevitt og sake – med noen av disse også i kombinasjon med mat og smakebiter.

Her er fem gode arrangementer til sommerfesten i Oslo og som passer godt for alle!

1 – Ølsmaking
2 – Øl og matkurs
3 – Sidersmaking
4 – Ølsmaking og middag
5 – Valgfri smaking i eget lokale med sommelier


Sommerfest og teambuilding hos Oelakademiet
Kunnskap om råvarer er viktig på en smaking hos Ølakademiet Foto Malene Kolstø

Når magen rumler og man trenger påfyll

Ønsker en å kombinere sommerfesten med mat eller snacks, kan vi tilby mye forskjellig. Om en ønsker snacks og småbiter så har vi smakinger av øl og sider satt til ost, sjokolade, eller smaksplanker. Her tilpasses et utvalg forskjellige oster, sjokolader, eller et klassisk charcuterie-brett til forskjellige øl eller sidere som kombineres i løpet av smakingen.

På matfronten er det vel aldri feil med hamburger? Vårt øl & burger kurs som er en bestselger blir man servert tre ulike mini-burgere med tilpassede øl, der øl naturligvis også benyttes som ingrediens i matlagingen.

Om man ønsker et bredere mattilbud eller er ute etter selve restaurantopplevelsen, har vi også et godt samarbeid med en rekke utmerkede partnerrestauranter i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. I Oslo kan nevnes Nedre Foss Gård og Den Glade Gris. Da kan man først varme opp litt med en smaking, før man går videre til middag for kos og hygge.

Se også: Restauranter – møt våre partnere


Gode mat og smaksopplevelser hos Ølakademiet Foto Malene Kolstø

Sommerfesten – en sivilisert affære

Selv om mange er glad i å nyte noen glass, er det også i økende grad flere som er skeptiske til fokuset på alkohol. På Ølakademiets smakinger er det alltid smaken, råvarene, kombinasjonene, og det sensoriske som er i fokus.

Vi er mer opptatt av kvalitet enn kvantitet, og nytelse over beruselse. Vi har også et stort utvalg alkoholfrie alternativer, for den som ønsker det. Arrangementene våre er innholdsrike og underholdende, og alle som er nysgjerrige og glad i god smak vil sitte igjen med en lærerik og minnerik opplevelse.

Møt opp til festen – Vi fikser resten!

Skal firmafesten holdes på deres hjemmebane, i en hage, eller et festlokale, kan våre ølsommelierer underholde og inspirere dere der også. Vi lover alltid underholdende, engasjerende og smaksrike arrangementer. Lag en fantastisk og magisk kveld for dine kollegaer som de vil snakke om, slik at sommerfesten aldri blir glemt!

Se også: Sjekklisten for sommerfesten!

Møt opp til festen – Vi fikser resten! Ta uforpliktende kontakt i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *