Publisert Legg igjen en kommentar

Belønn dine ansatte med en fin sommerfest

Mennesker på sommerfest
Mennesker på sommerfest

En sommeravslutning er for mange vel så viktig som julebord. Nyt lyse kvelder og ønsk god sommer, da kommer de ansatte mer motivert tilbake etter sommerferien.

Publisert: 25.04.19

Foto: Istockphoto.com/millann

Kategori: Våre kurs

Sommeren er tiden for lange lyse kvelder og er den beste tiden for sommerfest og hygge. Vi ønsker å ha det hyggelig og sosialt i firma eller i privat sammenheng. Sommeren byr på varme sommerkvelder, hageparty, grillfest, temafest og sommeravslutning med lek og moro.

Når man samler sine ansatte før ferien, er det ikke bare for å ønske god sommer, det er også for å vise at man setter pris på sine medarbeidere. På sommerfesten møtes man i andre omgivelser og prater med hverandre om annet enn jobb. Å oppleve noe sammen styrker samholdet internt. Derfor er sommerfesten en fest de fleste ser fram til med forventning.

Sommerfest kan være så mangt, og planlegging er viktig for at festen din skal bli perfekt. Vi gir deg her noen tips til opplevelser, aktiviteter og underholdning, som også sørger for at sommerfesten får akkurat passelig faglig innhold.

Smakinger med Ølakademiet

Mulighetene er mange, og bare fantasien setter grenser når det kommer til selve sommerfesten. De fleste som velger å bruke Ølakademiet til sin sommerfest er glade i øl eller cider.  I våre lokaler på Grünerløkka i Oslo finner du en ekte ølkjeller med atomsfære, kalkvegger og levende lys. Her blir du bedre kjent med ølets verden igjennom ølsmakinger, eller du kan få nye smaksopplevelser igjennom cidersmaking eller sakesmaking.

Ønsker du å kombinere sommerfesten med mat, er vårt øl og matkurs en bestselger. Hamburger blir heller aldri feil, lær å kombinere øl og sliders. Her får du servert 3 ulike sliders med tilpassende øl, der øl også er ingrediens i måltidet.

Vin og ost, ja godt er det også. Men har du prøv ost og øl i kombinasjon? De mange likhetstrekkene i øl og ost skaper fantastiske smaksopplevelser.

Utendørsaktiviteter med Ølakademiet

Ønsker du utendørsaktiviteter til din sommerfest kan Ølakademiet også bidra med ideer til sommerfesten. Opplev ølhistorien, bryggerier og industrien rundt Akerselva. Bli med på Ølhistorisk vandring! Her blir det både ølstopp og ølsmaking. Har man lyst til å bli bedre kjent med craftbeer revolusjonen, da er det pub til pub på urbane Grünerløkka som gjelder. Du får også besøke et bryggeri på Grünerløkka Craft Beer Tour.

Hva mer kan Ølakademiet bidra med?

Et besøk hos Ølakademiet kan også kombineres med et restaurantbesøk. Vi har mange gode partnerrestauranter som gledelig tar dere imot med åpne armer.  Er det heller båtturen med reker på Oslofjorden som frister mest, da har vi også løsningen for dette.

Ønsker du derimot en hagefest eller å bruke deres egne lokaler til sommerfesten? Her kan Ølakademiet bidra med underholdningen, der det faglige og sosiale møtes. Lei en ølsommelier til din private ølsmaking. Vår erfarne guide tar smakingen til et proft nivå med historier, teknikker og humor. Vi tilpasser oss gjerne ditt tema som du har valgt for sommeravslutningen.

Vi lover underholdende, engasjerende og smaksrike arrangementer. Vårt ønske er å bidra med gode opplevelser og minnerike aktiviteter. Det være seg om du å ha arrangementet hos Ølakademiet, i firmaets lokaler eller hos deg selv, dagtid eller kveldstid, eller til og med i tilknytning til møtevirksomhet. Vi arrangerer sommerfest både i Oslo, Bergen og Trondheim.

Uansett hvordan du velger å arrangere sommerfesten din, så vil festen garantert skape gode minner. Lag en fantastisk og magisk kveld for dine kollegaer som de vil snakke om, slik at sommerfesten aldri blir glemt! Møt opp til festen – Vi fikser resten!

Sjekkliste og tips for sommerfesten!

  • Start planleggingen tidlig, sett gjerne ned en liten festkomite.
  • Avklar budsjett og hva dere ønsker å gjøre i år.
  • Husk at sommerfesten skal passe alle i bedriften, uansett alder.
  • En temafest slår aldri feil, og setter ofte en fin ramme for arrangementet.
  • Gjør noe hyggelig sammen – Sørg for faglige og sosiale aktiviteter, med lek og moro.
  • Hva skal være årets underholdning? En cider eller ølsmaking blir alltid godt mottatt! Quiz er alltid gøy – del inn i grupper på tvers av avdelinger slik at de ansatt blir kjent med hverandre og stifter nye bekjentskaper.
  • Er spillelisten på Spotify klar? Forhør deg om gjestenes favorittsanger og legg de inn!
  • Book lokalet, aktivitetene og underholdningen som dere ønsker. Vær ute i god tid!
  • «Uten mat og drikke duger vi ikke» – Sørg for god mat og drikke. Grill slår aldri feil eller book en kokk! Rigg baren i en trillebår med is. Her bør du velge duggfriske øl eller friske cidere, som slukker sommertørsten.
  • Send invitasjoner i god tid, gjerne via et postkort hjem til din kollega!

Og når dagen endelig kommer, sørg for at gjestene blir godt mottatt i en pyntet hage eller lokale. Er det temafest bør pyntingen stå i stil til ditt valgte tema.

Noen gode tips til deg som skal ha sommerfest i Oslo:


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *