Ølakademiet driver også med drikker som er beslektet med øl. Enten som naturlig tilbehør eller gjennom lignende produktsjonsmetode. Lær mer med Ølakademiet.
Sider
Drikketips til 17. mai – Musserende norsk drikke 8 mai 2025 - 17. mai skal sprudlende bobler nytes og norsk drikke er et utmerket alternativ. Her er tre musserende produkter som bør nytes 17. mai.Mer om sider
Norsk sider til julemat og nyttårsfeiringen 22 desember 2024 - I julen velger vi norske kvalitetsråvarer. Norsk sider til julemat bør være et førstevalg. Hvilken sider skal du drikke til julematen i 2024?
Akevitt
Test av sommerakevitt 2025 – Disse 3 vinner! 22 juli 2025 - Vi har testet 20 norske sommerakevitter. I årets test har tre akevitter utmerket seg. Se hvilken akevitt du bør handle.Mer om akevitt
Akevitt Negroni – En annerledes twist 5 mai 2025 - Originalt skal Negroni lages med like mengder gin, vermut og campari. Vi har byttet ut gin med norsk akevitt.
Sake
10 anbefalte saker – beste sake hos polet 30 september 2019 - 1. oktober er den internasjonale sake-dagen. Anledningen for «world sake day» er at man tradisjonelt sett startet å produsere sake med årets avling denne dagen.Mer om sake
Hvordan skal man servere sake riktig? 26 april 2019 - Skal sake serveres varm eller kald, og i hvilke glass? Finnes det noen regler? Få noen enkle kjøreregler av Ølakademiets egne, autoriserte sakesommelier.



