Oppskrifter – slik bruker du øl i mat

Siste oppskrifter

Riskrem, pepperkaker og rødsaus Riskrem og øl 18 november 2020 - Riskrem servert på tradisjonelt vis med rødsaus, er et av de mest populære valgene av dessert julekvelden. Vi gir deg…
Tradisjonell rakfisk Tradisjonell rakfisk og øl 18 november 2020 - Rakfisk er norsk husmannskost i verdensklasse, og vi nyter fisken med tradisjonelt tilbehør – og med norsk øl og akevitt…
Nytrukket torsk på fat Juletorsk trekt i øl | Oppskrift 18 november 2020 - Juletorsk hører julaften til for noen av oss og til retten hører selvsagt klassisk tilbehør som sandefjordsmør og gulrøtter. Torskefisket…

Flere oppskrifter fra arkivet

Multekrem og øl 18 november 2020 - Multer er et av de mest populære valgene til dessert på julekvelden. De fleste av oss velger multer sammen med…
Slik lager du pinnekjøtt dampet i øl 18 november 2020 - Uansett om du foretrekker røkt eller urøkt pinnekjøtt, vil det å dampe pinnekjøtt i øl gi en ny, spennende vri på denne tradisjonsrike julematen fra Vestlandet.
Julegløgg med øl (Julegølgg) | Oppskrift 13 november 2020 - En varmende gløgg fungerer like bra til aperitiff som kosedrikk på julekvelden. Vår variant lages selvfølgelig med øl - en sprek vri på en tradisjonell drikk.
Frisk og spenstig jordbærsuppe med øl 14 juli 2020 - Jordbærsuppe kan være et sprekt innslag på svale sommerkvelder. Med øl som en av ingrediensene lover vi en annerledes og frisk smaksopplevelse for de voksne.
Bokkølkake – en bløtkake med vri 12 mai 2020 - Bløtkake med bokkøl er en nydelig vri på den tradisjonelle varianten. En saftig og smaksrik kremkake med bær og øl.

Sider: 1 2 3 4