Oppskrifter – slik bruker du øl i mat

Siste oppskrifter

Ispinner til de voksne – fruktis med øl 15 mai 2023 - De gode ispinnene lager du selv - av frukt, bær og med øl som ingrediens. Her får du 3 oppskrifter. Et gøyalt innslag på 17. mai!
Bbq saus til grill BBQ saus til grill og hamburger 13 mai 2023 - Årets første grilldag er 13. mai. Her får du oppskriften på en digg BBQ saus som passer til kjøtt og grill! Prøv og du vil bli begeistret!
Bløtkaka i 17. mai farger Bokkølkake – en bløtkake med vri 4 mai 2023 - Bløtkake med bokkøl er en nydelig vri på den tradisjonelle varianten. En saftig og smaksrik kremkake med bær og øl.

Flere oppskrifter fra arkivet

Oppskrift – Surdeigsbrød av spelt med øl 11 april 2023 - Surdeigsbrød av spelt er godt og svært populært. Prøv denne oppskriften med øl - neste gang du skal bake brød.
Påskens lammestek med øl – oppskrift 2 april 2023 - En klassisk middag i påsken er lammestek. Prøv å lag den med øl. Vi gir deg drikketipsene og historien.
Saftige vafler med øl | Oppskrift 24 mars 2023 - Vaffeldagen er på lørdag. Gjør en vri på vaffelrøren ved å tilsette øl. Da får du saftige vafler. Vi gir deg oppskriften!
Prøv disse bollene med øl til fastelavn 18 februar 2023 - Tradisjon tro skal fastelavn feires. På selveste fastelavnssøndag koser vi oss med nystekte fastelavnsboller. Vi forteller deg hvorfor og gir deg oppskriften her!
Julegløgg med øl (JulegØLgg)| Oppskrift 7 desember 2022 - En varmende gløgg fungerer like bra til aperitiff som kosedrikk på julekvelden. Vår variant lages selvfølgelig med øl - en sprek vri på en tradisjonell drikk.