Oppskrifter – slik bruker du øl i mat

Siste oppskrifter

Bløtkaka i 17. mai farger Bokkølkake – en bløtkake med vri 12 mai 2021 - Bløtkake med bokkøl er en nydelig vri på den tradisjonelle varianten. En saftig og smaksrik kremkake med bær og øl som passer godt til alle festdagene i mai.
Påskens lammestek med øl – oppskrift 30 mars 2021 - Lammestek hører påsken til. Lam har gjennom tidene blitt sett på som uskyld, og var en vanlig offergave i påsketradisjonen.
Vafler og tilbehør Saftige vafler med øl | Oppskrift 24 mars 2021 - Gjør en vri på vaffelrøren ved å tilsette øl. Da får du saftige vafler med et lett krydderpreg fra ølet. Serveres på vanlig måte med klassisk tilbehør.

Flere oppskrifter fra arkivet

Riskrem og øl 18 november 2020 - Riskrem servert på tradisjonelt vis med rødsaus, er et av de mest populære valgene av dessert julekvelden. Vi gir deg…
Tradisjonell rakfisk og øl 18 november 2020 - Rakfisk er norsk husmannskost i verdensklasse, og vi nyter fisken med tradisjonelt tilbehør – og med norsk øl og akevitt…
Juletorsk trekt i øl | Oppskrift 18 november 2020 - Juletorsk hører julaften til for noen av oss og til retten hører selvsagt klassisk tilbehør som sandefjordsmør og gulrøtter. Torskefisket…
Multekrem og øl 18 november 2020 - Multer er et av de mest populære valgene til dessert på julekvelden. De fleste av oss velger multer sammen med…
Slik lager du pinnekjøtt dampet i øl 18 november 2020 - Uansett om du foretrekker røkt eller urøkt pinnekjøtt, vil det å dampe pinnekjøtt i øl gi en ny, spennende vri på denne tradisjonsrike julematen fra Vestlandet.

Sider: 1 2 3 4