Oppskrifter – slik bruker du øl i mat

Siste oppskrifter

Sommerlett lakserullade og hovmestersaus 20 mai 2019- Få ting slår en lakserullade som smårett i sommervarmen! Den er lett å lage, smaker fortreffelig og imponerer gjestene med sine perfekt balanserte smaker.
Bløtkaka i 17. mai farger Oppskrift bokkølkake – en bløtkake med vri 9 mai 2019- Bløtkake med bokkøl er en nydelig vri på den tradisjonelle varianten. En saftig og smaksrik kremkake med bær og øl, som også er en bitte liten smule syndig.
Sitron- og jordbærsorbet for voksne 29 april 2019- Her serverer vi deg Ronjas selvkomponerte oppskrift på deilig sitron- og jordbærsorbet. En frisk sorbet for de mange anledninger - vi finner aledninger i fleng.

Flere oppskrifter fra arkivet

Oppskrift – saftig sjokoladekake med øl 9 april 2019- Dette er oppskriften mange besøkende har bedd på sine knær etter. En saftig, mørk sjokoladekake med øl i, servert på mange av våre øl og matkurs. Bak den i dag!
Saftige vafler med øl | Oppskrift 22 mars 2019- Gjør en vri på vaffelrøren ved å tilsette øl. Da får du saftige vafler med et lett krydderpreg fra ølet. Serveres på vanlig måte med klassisk tilbehør.
Påskens lammestek med øl – oppskrift 19 mars 2019- Lammestek er for mange påskematens mor. Ikke så rart, da lam gjennom tidene ofte har blitt sett på som uskyld, og var en vanlig offergave i påsketradisjonen.
Oppskrift på viltgryte med øl og konjakk 11 januar 2019- En deilig og mettende viltgryte med øl og cognac. Oppskrift på en perfekt gryte som passer utmerket å servere gjestene…
Pinnekjøtt og øl 4 desember 2018- En viktig tradisjon for mange i julen er pinnekjøtt. Noen foretrekker urøkt mens andre vil ha det røkt. Øl hører…

Sider: 1 2 3 4