Oppskrifter – slik bruker du øl i mat

Siste oppskrifter

Bløtkaka i 17. mai farger Bokkølkake – en bløtkake med vri 30 april 2024 - Bløtkake med bokkøl er en nydelig vri på den tradisjonelle varianten. En saftig og smaksrik kremkake med bær og øl.
Ispinner til de voksne – fruktis med øl 30 april 2024 - De gode ispinnene lager du selv – av frukt, bær og med øl. Et gøyalt innslag til fridagene i mai eller 17. mai festen!
Bbq saus til grill BBQ saus til grill og hamburger 30 april 2024 - Årets første grilldag er 11. mai 2024. Her får du oppskriften på en digg BBQ saus som passer til kjøtt og grill! Prøv og bli begeistret!

Flere oppskrifter fra arkivet

Saftige vafler med øl | Oppskrift 19 mars 2024 - Vaffeldagen er på mandag. Gjør en vri på vaffelrøren ved å tilsette øl. Da får du saftige vafler. Vi gir deg oppskriften her!
Påskens lammestek med øl – oppskrift 15 mars 2024 - En klassisk middag i påsken er lammestek. Prøv å lag den med øl. Vi gir deg drikketipsene og historien.
Oppskrift – Surdeigsbrød av spelt med øl 14 februar 2024 - Surdeigsbrød av spelt er godt og svært populært. Prøv denne oppskriften med øl, neste gang du skal bake brød.
Prøv disse bollene med øl til fastelavn 7 februar 2024 - Tradisjon tro skal fastelavn feires. På søndag koser vi oss med nystekte fastelavnsboller. Vi forteller deg hvorfor og gir deg oppskriften!
Julegløgg med øl (JulegØLgg)| Oppskrift 1 desember 2023 - En varmende julegløgg fungerer like bra til aperitiff som kosedrikk på julekvelden. Prøv vår variant laget med godt juleøl!