Oppskrifter – slik bruker du øl i mat

Flere oppskrifter fra arkivet – side 2

Riskrem, pepperkaker og rødsaus Rød saus med fruktøl og øl til riskrem 15 november 2023 - Riskrem er en av våre mest folkekjære desserter. Vi gir deg tips til en annerledes rød saus der øl er ingrediens. Til riskremen er det selvsagt øl i glasset.
Oppskrift på hjemmelaget sylte med øl 15 november 2023 - Å lage sylte er en viktige mattradisjon som mange har til jul. Her får du oppskriften på sylte laget med øl og gode øltips.
Kalkun i juleøl – oppskrift saftig kalkun 15 november 2023 - Slik får du en saftig kalkun. Steker du den med øl i langpanna, tilfører du ikke bare fuktighet, men også en god smak. Få også tips om valg av øl til kalkunen.
Oppskrift på lutefisk og ertepuré med øl 15 november 2023 - Lutefisk har lange tradisjoner, og stadig fler av oss spiser det i julen. Mulige tilbehør er mange og ofte stedbunden, men vi er mest vant med bacon og ertepuré. Få oppskriften her.
Juletorsk trekt i øl | Oppskrift 15 november 2023 - Juletorsk hører julaften til for noen av oss og til retten hører selvsagt klassisk tilbehør. Her får du oppskriften.
Multekrem med hveteøl – valg av øl til 15 november 2023 - Multer er en eksklusiv råvare og et av de mest populære valgene til dessert juleaften. De fleste velger multer sammen med pisket krem og krumkake. Øl er et godt følge.
Tips til sprø svor på ribba – damp den i øl 15 november 2023 - En sprek vri på tradisjonell juleribbe er å bruke øl, i tillegg til vann når du damper den. Ølet hjelper til sprø svor.
Slik lager du pinnekjøtt dampet i øl 15 november 2023 - Å dampe pinnekjøtt i øl gir en ny og spennende vri på den tradisjonsrike julematen. Det blir velsmakende og godt!
Hjemmelaget lammerull i øl 1 november 2022 - Julepålegg er en av de levende mattradisjonene vi har her til lands, og hvert år skal det lages lammerull i mange hjem. Vi gir deg oppskrifter på hjemmelaget lamerull i øl. 
Frisk og spenstig jordbærsuppe med øl 14 juli 2020 - Jordbærsuppe kan være et sprekt innslag på svale sommerkvelder. Med øl som en av ingrediensene lover vi en annerledes og frisk smaksopplevelse for de voksne.