Oppskrifter – slik bruker du øl i mat

Flere oppskrifter fra arkivet – side 2

Multekrem i skål. Multekrem med hveteøl – valg av øl til 15 november 2023 - Multer er en eksklusiv råvare og et av de mest populære valgene til dessert juleaften. De fleste velger multer sammen med pisket krem og krumkake. Øl er et godt følge.
Tips til sprø svor på ribba – damp den i øl 15 november 2023 - En sprek vri på tradisjonell juleribbe er å bruke øl, i tillegg til vann når du damper den. Ølet hjelper til sprø svor.
Slik lager du pinnekjøtt dampet i øl 15 november 2023 - Å dampe pinnekjøtt i øl gir en ny og spennende vri på den tradisjonsrike julematen. Det blir velsmakende og godt!
Ispinner til de voksne – fruktis med øl 15 mai 2023 - De gode ispinnene lager du selv - av frukt, bær og med øl som ingrediens. Her får du 3 oppskrifter. Et gøyalt innslag på 17. mai!
BBQ saus til grill og hamburger 13 mai 2023 - Årets første grilldag er 13. mai. Her får du oppskriften på en digg BBQ saus som passer til kjøtt og grill! Prøv og du vil bli begeistret!
Bokkølkake – en bløtkake med vri 4 mai 2023 - Bløtkake med bokkøl er en nydelig vri på den tradisjonelle varianten. En saftig og smaksrik kremkake med bær og øl.
Påskens lammestek med øl – oppskrift 2 april 2023 - En klassisk middag i påsken er lammestek. Prøv å lag den med øl. Vi gir deg drikketipsene og historien.
Saftige vafler med øl | Oppskrift 24 mars 2023 - Vaffeldagen er på lørdag. Gjør en vri på vaffelrøren ved å tilsette øl. Da får du saftige vafler. Vi gir deg oppskriften!
Hjemmelaget lammerull i øl 1 november 2022 - Julepålegg er en av de levende mattradisjonene vi har her til lands, og hvert år skal det lages lammerull i mange hjem. Vi gir deg oppskrifter på hjemmelaget lamerull i øl. 
Frisk og spenstig jordbærsuppe med øl 14 juli 2020 - Jordbærsuppe kan være et sprekt innslag på svale sommerkvelder. Med øl som en av ingrediensene lover vi en annerledes og frisk smaksopplevelse for de voksne.