Oppskrifter – slik bruker du øl i mat

Flere oppskrifter fra arkivet – side 3

Grillmarinade som gir et mørere resultat 28 mai 2019 - Frukt hjelper til å bryte ned seige deler av kjøtt, og gir i tillegg en sommerlig smak. Slik lykkes du bedre med grillmaten - bruk en mariande med øl i!
Sommerlett lakserullade og hovmestersaus 20 mai 2019 - Få ting slår en lakserullade som smårett i sommervarmen! Den er lett å lage, smaker fortreffelig og imponerer gjestene med sine perfekt balanserte smaker.
Sitron- og jordbærsorbet for voksne 29 april 2019 - Her serverer vi deg Ronjas selvkomponerte oppskrift på deilig sitron- og jordbærsorbet. En frisk sorbet for de mange anledninger - vi finner aledninger i fleng.
Oppskrift – saftig sjokoladekake med øl 9 april 2019 - Dette er oppskriften mange besøkende har bedd på sine knær etter. En saftig, mørk sjokoladekake med øl i, servert på mange av våre øl og matkurs. Bak den i dag!
Oppskrift på viltgryte med øl og konjakk 11 januar 2019 - En deilig og mettende viltgryte med øl og cognac. Oppskrift på en perfekt gryte som passer utmerket å servere gjestene i høstsesongen – men også nå i påsken! Publisert: 11.01.19 Foto: Frode Henriksen Type rett: Hovedrett Vanskelighetsgrad: Enkel Hos Ølakademiet byr vi deg herved på oppskriften på vår deilige høstgryte som Ronja har laget. Den […]
Hjemmelaget gravlaks med øl og akevitt 23 november 2018 - Gravet laks med sennepssaus hører med til din julelunsj. Lag et koldtbord som bugner av pålegg og norske tradisjoner, og topp din buffet med denne gravlaksen.
Sider-marinert laks 30 august 2018 - De sterke syrene i sitrusen vil bearbeide fisken slik at den vil fremstå som varmebehandlet. Vi bytter så klart ut deler av sitrusen med cider i vår versjon.
Oppskrift på ølgravet laks 2 mai 2018 - Mai er en måned for mange festligheter, hvor 17 mai selvsagt er den viktigste dagen. Om du skal være vert så må det selvsagt lages et innbydene koldtbord for dine gjester, denne deilige gravlaksen vil bli en sikker vinner. [one_fourth] Publisert: 02.05.18 [/one_fourth][one_fourth] Foto: Luis Herreros [/one_fourth][one_fourth] Type rett: For-/småretter [/one_fourth][one_fourth_last] Vanskelighetsgrad: Enkel [/one_fourth_last] Til […]
Spennende tilbehør til ost – laget med øl 10 oktober 2017 - Få ting ser mer fristende ut enn et spennende ostefat med tilbehør. Vi gir deg noen av våre favoritt-tilbehør; en sirup, et syltetøy og en chutney med ananas.
Jordbær med ølsirup og vaniljeis 8 juni 2017 - Nå er deilige norske jordbær i butikkene landet over og da må vi selvsagt bruke de i en deilig enkel sommerdessert. De søte, friske jordbærene står godt til vår lett krydrede ølsirup og en fløyelsmyk vaniljeis. [one_fourth] Publisert: 30.08.18 [/one_fourth][one_fourth] Foto: Frode Henriksen [/one_fourth][one_fourth] Type rett: Dessert/bakverk [/one_fourth][one_fourth_last] Vanskelighetsgrad: Enkel [/one_fourth_last] I beste Ølakademiet-ånd gir […]