Publisert

Trollkrem med Kriek

Trollkrem servert med Kriek

Trollkrem servert med Kriek
Høsten er her, og bærene bugner. Høst av naturen og lag en deilig dessert av tyttebær og Kriek.

[one_fourth]

Publisert:
24.06.16

[/one_fourth][one_fourth]

Foto:
Frode Henriksen

[/one_fourth][one_fourth]

Type rett:
Dessert/bakverk

[/one_fourth][one_fourth_last]

Vanskelighetsgrad:
Enkel

[/one_fourth_last]

Høsten er her, og bærene bugner. Vi oppfordrer deg til å gå ut i skogen og sanke, og så lage en dessert med smak av skog etterpå. Trollkrem – høres det ikke forlokkende ut?

Visste du at i enkelte steder av landet er trollkrem også en del av juletradisjonen?

Du trenger:

  • 1 eggehvite
  • 2dl tyttebær
  • 1dl sukker
  • 1 dæsj fruktøl

Slik gjør du:

Visp eggehvite, tyttebær og sukker i maskin til kremen er tykk, lys og luftig. Server trollkrem toppet med fruktøl som for eksempel Kriek of Telemark.

Du kan også bytte ut eggehviten med 3 dl kremfløte dersom du ønsker en fyldigere trollkrem

Kos deg!


Oppdatert 26.10.18


Relatert innhold

[one_sixth]

Øl i mat

[/one_sixth][one_sixth]

Dessert

[/one_sixth][one_sixth][/one_sixth][one_sixth][/one_sixth][one_sixth][/one_sixth][one_sixth_last][/one_sixth_last]