

Høsten er her, og bærene bugner. Høst av naturen og lag en deilig dessert av tyttebær og Kriek.
[one_fourth]

24.06.16
[/one_fourth][one_fourth]

Frode Henriksen
[/one_fourth][one_fourth]

Dessert/bakverk
[/one_fourth][one_fourth_last]

Enkel
[/one_fourth_last]
Høsten er her, og bærene bugner. Vi oppfordrer deg til å gå ut i skogen og sanke, og så lage en dessert med smak av skog etterpå. Trollkrem – høres det ikke forlokkende ut?
Visste du at i enkelte steder av landet er trollkrem også en del av juletradisjonen?
Du trenger:
- 1 eggehvite
- 2dl tyttebær
- 1dl sukker
- 1 dæsj fruktøl
Slik gjør du:
Visp eggehvite, tyttebær og sukker i maskin til kremen er tykk, lys og luftig. Server trollkrem toppet med fruktøl som for eksempel Kriek of Telemark.
Du kan også bytte ut eggehviten med 3 dl kremfløte dersom du ønsker en fyldigere trollkrem
Kos deg!
Oppdatert 26.10.18
Relatert innhold
[one_sixth]
[/one_sixth][one_sixth]
[/one_sixth][one_sixth][/one_sixth][one_sixth][/one_sixth][one_sixth][/one_sixth][one_sixth_last][/one_sixth_last]