Trollkrem servert med Kriek

Trollkrem med Kriek

Trollkrem servert med Kriek
Høsten er her, og bærene bugner. Høst av naturen og lag en deilig dessert av tyttebær og Kriek.

Publisert:
24.06.16
Foto:
Frode Henriksen
Type rett:
Dessert/bakverk
Vanskelighetsgrad:
Enkel

Høsten er her, og bærene bugner. Vi oppfordrer deg til å gå ut i skogen og sanke, og så lage en dessert med smak av skog etterpå. Trollkrem – høres det ikke forlokkende ut?

Visste du at i enkelte steder av landet er trollkrem også en del av juletradisjonen?

Du trenger:

  • 1 eggehvite
  • 2dl tyttebær
  • 1dl sukker
  • 1 dæsj fruktøl

Slik gjør du:

Visp eggehvite, tyttebær og sukker i maskin til kremen er tykk, lys og luftig. Server trollkrem toppet med fruktøl som for eksempel Kriek of Telemark.

Du kan også bytte ut eggehviten med 3 dl kremfløte dersom du ønsker en fyldigere trollkrem

Kos deg!


Oppdatert 26.10.18


Relatert innhold

Hvor godt likte du dette?

Ranger det med stjerner!

Ingen rangeringer ennå, bli den første!

Siden du likte dette ...

Følg oss for lignende saker!

Beklager at innlegget ikke falt i smak.

Hjelp oss å bli bedre ...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *