Trollkrem servert med Kriek

Trollkrem med Kriek

Trollkrem servert med Kriek
Høsten er her, og bærene bugner. Høst av naturen og lag en deilig dessert av tyttebær og Kriek.

Publisert:
24.06.16
Foto:
Frode Henriksen
Type rett:
Dessert/bakverk
Vanskelighetsgrad:
Enkel

Høsten er her, og bærene bugner. Vi oppfordrer deg til å gå ut i skogen og sanke, og så lage en dessert med smak av skog etterpå. Trollkrem – høres det ikke forlokkende ut?

Visste du at i enkelte steder av landet er trollkrem også en del av juletradisjonen?

Du trenger:

  • 1 eggehvite
  • 2dl tyttebær
  • 1dl sukker
  • 1 dæsj fruktøl

Slik gjør du:

Visp eggehvite, tyttebær og sukker i maskin til kremen er tykk, lys og luftig. Server trollkrem toppet med fruktøl som for eksempel Kriek of Telemark.

Du kan også bytte ut eggehviten med 3 dl kremfløte dersom du ønsker en fyldigere trollkrem

Kos deg!


Oppdatert 26.10.18


Relatert innhold

Hvor godt likte du innlegget?

Ranger det med stjerner!

Snittrangering: / 5. Antall stemmer:

Siden du likte dette ...

Følg oss for lignende saker!

Beklager at innlegget ikke falt i smak.

Hjelp oss å bli bedre ...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *