Julestemning

Julegavetips fra Ølakademiet

Julestemning
Opplevelsesgaver er i vinden! Vi er Norges ledende kursaktør om øl, og holder øl- og matkurs, bryggekurs og ølsmakinger i flere av de største byene – en flott gave til den som har alt! Gavekortet leveres til din e-post på sekunder.


Foto: Ulf Källén

Minner skapes igjennom gode opplevelser!

Jakter du den perfekte gave til han, henne, kjæresten, mamma eller pappa? Eller bror, søster, bestemor eller bestefar? Det er ofte ikke lett å finne gaven til den som har alt. Derfor har vi i Ølakademiet satt sammen noen gavetips som skaper minner gjennom gode opplevelser. La bursdagsgaven eller årets julegave bli et lystig lag og en fin opplevelse for de voksne i familien.Kurs i ølbrygging, ølsmakinger eller øl-og-mat kurs er alle flott opplevelse som kan deles, men passer også godt for han, henne – eller deg selv! Gavekortet til våre ølkurs leveres på sekunder via e-post, og mottaker velger selv hvilken dato han/hun ønsker å delta på kurs.

Det er kjapt, det er sikkert, og det blir helt sikkert satt stor pris på.


Vis alle gavekort, velg by


Ølakademiet er Norges ledende kursleverandør innen fagfeltet øl – og holder kurs i Oslo, Trondheim, Bergen, Tromsø, Stavanger og Kristiansand. Selskapet formidler ølkunnskap og ølkultur gjennom ølsmakinger, kurs i ølbrygging, aktiviteter og turer. På alle arrangementer formidles faget gjennom entusiasme, deltakelse, smaking, historiefortelling og humor.

Her er våre heteste anbefalinger:Les mer om

Hvor godt likte du innlegget?

Ranger det med stjerner!

Snittrangering: / 5. Antall stemmer:

Siden du likte dette ...

Følg oss for lignende saker!

Beklager at innlegget ikke falt i smak.

Hjelp oss å bli bedre ...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *