Julegavetips fra Ølakademiet

0
(0)

En opplevelsesgave er alltid hyggelig å gi da de nesten alltid blir godt mottatt! Vi har et rikholdig utvalg av opplevelser for alle som liker øl, og holder kurs og smakinger i mange av landets største byer.

  • 19.11.2020
  • Ølakademiet
  • Malene Kolstø

Jakter du den perfekte gave til han, henne, kjæresten, mamma eller pappa? Eller bror, søster, bestemor eller bestefar? Det er ofte ikke lett å finne gaven til den som har alt. Derfor har vi i Ølakademiet satt sammen noen gavetips som skaper minner gjennom gode opplevelser. La bursdagsgaven eller årets julegave bli noe å se frem til for de voksne i familien.

LES OGSÅ: En annerledes julegave i et annerledes år: Gi bort en digital ølsmaking!

Kurs i ølbrygging, ølsmakinger eller øl-og-mat kurs er alle flott opplevelse som kan deles, men passer også godt for han, henne – eller deg selv! Gavekortet til våre ølkurs leveres på sekunder via e-post, og mottaker velger selv hvilken dato hen ønsker å delta på kurset.

Det er kjapt, det er sikkert, og det blir helt sikkert satt stor pris på.

Ølakademiet er Norges ledende kursleverandør innen fagfeltet øl – og holder kurs i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. Selskapet formidler ølkunnskap og ølkultur gjennom ølsmakinger, kurs i ølbrygging, aktiviteter og turer. På alle arrangementer formidles faget gjennom entusiasme, deltakelse, smaking, historiefortelling og humor.

Her er våre heteste anbefalinger:


Saken oppdateres

Hvor godt likte du dette?

Ranger det med stjerner!

Snittrangering: 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen rangeringer ennå, bli den første!

Siden du likte dette ...

Følg oss for lignende saker!

Beklager at innlegget ikke falt i smak.

Hjelp oss å bli bedre ...

... hva kunne vi gjort annerledes?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *