Julegavetips fra Ølakademiet

En opplevelsesgave er alltid hyggelig å gi da de nesten alltid blir godt mottatt! Vi har et rikholdig utvalg av opplevelser for alle som liker øl, og holder kurs og smakinger i mange av landets største byer.

  • 16.10.2019
  • Ølakademiet
  • Malene Kolstø

Jakter du den perfekte gave til han, henne, kjæresten, mamma eller pappa? Eller bror, søster, bestemor eller bestefar? Det er ofte ikke lett å finne gaven til den som har alt. Derfor har vi i Ølakademiet satt sammen noen gavetips som skaper minner gjennom gode opplevelser. La bursdagsgaven eller årets julegave bli et lystig lag og en fin opplevelse for de voksne i familien.

Kurs i ølbrygging, ølsmakinger eller øl-og-mat kurs er alle flott opplevelse som kan deles, men passer også godt for han, henne – eller deg selv! Gavekortet til våre ølkurs leveres på sekunder via e-post, og mottaker velger selv hvilken dato hen ønsker å delta på kurset.

Det er kjapt, det er sikkert, og det blir helt sikkert satt stor pris på.

Ølakademiet er Norges ledende kursleverandør innen fagfeltet øl – og holder kurs i Oslo, Trondheim, Bergen, Tromsø, Stavanger og Kristiansand. Selskapet formidler ølkunnskap og ølkultur gjennom ølsmakinger, kurs i ølbrygging, aktiviteter og turer. På alle arrangementer formidles faget gjennom entusiasme, deltakelse, smaking, historiefortelling og humor.

Her er våre heteste anbefalinger:

Oslo
Trondheim
Bergen
Stavanger

Saken oppdateres

Hvor godt likte du dette?

Ranger det med stjerner!

Ingen rangeringer ennå, bli den første!

Siden du likte dette ...

Følg oss for lignende saker!

Beklager at innlegget ikke falt i smak.

Hjelp oss å bli bedre ...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *