Ordbok om øl – for ølbryggere og nerder

4.3
(3)

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Undergjæring

Gjæring på lavere temperature, hvor gjæren synker til bunnen. Vanlig metode for brygging av lagerøl, ved normalt 8 til 12 grader.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Hvor godt likte du dette?

Ranger det med stjerner!

Snittrangering: 4.3 / 5. Antall stemmer: 3

Ingen rangeringer ennå, bli den første!

Siden du likte dette ...

Følg oss for lignende saker!

Beklager at innlegget ikke falt i smak.

Hjelp oss å bli bedre ...

... hva kunne vi gjort annerledes?

Sider: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *